Szerintetek Magyarorszagon kinyitnak az iskolak majusban, esetleg junius vegen? Melyik lenne a celszeru dontes?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 13:39
11/16 anonim válasza:
Szerintem már egyik sem lenne célszerű. Az utolsó hetekben legtöbb iskolában (nálunk legalább is) csak kirándulások vannak meg iskolai zártkörű programok, amik most az augusztus végéig szóló törvények miatt úgysem jöhetnének létre.
12/16 anonim válasza:
Nézzétek rá a koronavírus.gov.hu oldalra, ott azt írják hogy májusban nem nyitnak ki az iskolák.
13/16 anonim válasza:
Ezt 2021-ben olvasni, amikor még minden ugyan úgy zárva van😂
14/16 anonim válasza:
Én voltam az 5-ös válaszoló, hát, egyáltalán nem nyitott ki szerencsére :D most itt vagyunk 1 évre rá, de most nagyon úgy néz ki, hogy 1 kib***ott hónapra kinyitják.....
15/16 anonim válasza:
Remélem nem, agy fSzt kapnénk..
Szerintem csak ennyit nyitott ki, logikus, hisz a oktatásra jelölt társadalmu rétegünk nagy része kisgyerek, tehát, ovis meg alsós.
Ezek a szülők így felszabadulnak úgymond, de ettől dog a negyedik eldurranni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!