Srácok, milyen az élet, hogyan érzitek magatokat, (a nálamnál tapasztalt emberek), az érettségi után? Bejött az élet? Nem csalódtatok? Vagytok még "gyerekek"?
Hogyan érzitek magatokat ?
Nagyon más lett az életetek, tehát itt az érzésre gondolok, hogy aki pl dolgozni ment, az ugye minden nap 8-10-12 órában, amit addig nem nagyon, s ez mennyire volt megterhelő, vagy kényelmetlen.
Szoktatok e még szórakozni önfeledten?
(Ez alatt nem a berúgásra gondolok, amikor mindenki sgg részeg).
Vissza sírjátok a gyerekkorotokat ?
Mi az amit a leginkább ?
Miért volt az jobb, mint ez?
Illetve miért jobb a mostani életetek.
(Itt nyílvánvaló, hogy akinek családja lett, az amiatt hálás, vagy boldog, itt egyéb dolgokra gondoltam)
Mennyire érzitek magatokat kiégettnek ?
Mit tennétek ha megint gyerekek lehetnétek ?
Én is dolgozok suli mellett 10-12 órában, valószínüleg könnyebb lesz majd suli nélkül, bár tovább akarok tanulni, szóval majd megint csak 4 év múlva :D
23 vagyok.
19 évesen érettségiztem. Júliusban elköltöztem kb az ország másik felébe. Dolgoztam diákként. Majd az év Szeptemberében Pesten kezdtem el tanulni, dolgozni. Az 1 évig tartott majd haza. Most is tanulok még épp okj-n. Háztartást vezetek, tanulok, dolgozom. De nem érzem magam felnőttnek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!