A budapesti Xantusban milyen az oktatás? Milyenek a diákok? És mennyi a tandíj? Ti szerettek oda járni?
Iskolaválasztás előtt vagyok, minden vélemény érdekel! Esetleg valaki szeretne oda járni?
Értelmes válaszokért megy a zöld kéz, köszi előre is :)
Az oktatás vegyes. Angolbol szörnyen erős, akárki akármit mond, országos top 5-be benne van abbol a szempontbol. Legalábbis én a legerősebb angolos osztályba járok. A magyar oktatás erőssége átlag, kb 4-5 tantárgyat angolul fogsz tanulni, ha angolos osztályba mész, de ha más osztályba, (pl olasz) akkor természetesen olaszul. A kémia tanár eléggé tapasztalt, nagyon komolyan veszi a dolgát, és nagyon kemény. Matekbol tanár függő. Nos oktatásrol ennyit mondanék. Mivel az iskola fizetős, (70.000/félév) ezért meglátszik a sulin is és a közösségen is. Az iskola kiváló állapotu, minden biztositva van, télen fűtés csutkán, nyáron klíma, tehát a suliba áldoznak. Nade mivel fizetős, gondolhatod hogy nem szegény gyerekek járnak oda. A közösség tud eléggé klikkes lenni és sok a ringyó is. Ha nem vagy társasági lény, ne menj oda. Aki nem illik bele a közösségbe azt hamar kiszurják. Terjeng az a hír a sulirol, hogy sok a drogos. Nos ez sajnos igaz... de nem rángatnak bele a többiek semmi ilyenbe. Ezek mind az én véleményeim. De ezzel nem azt mondom hogy ne menj oda, csak nem szeretném a sulit agyon ajnározni. Ha nyilt ember vagy és jo közöss3get fogsz ki, nagyon fogod élvezni, és az oktatás is kemény:)
Üdv.: Egy Xantusos
Köszönöm, ment a zöld kéz!
Várom többiek véleményét is!
Én is egy Xantusos vagyok, de nem az előző.
Eredetileg nem ide jelentkeztem, de úgy alakult, hogy ide vettek fel.
Szerintem eléggé jó osztályt kaptam, aminek nagyon örülök
Biztosan van pár drogos a suliban, de ha észreveszi a felügyelő tanár, akkor másnap valszeg már nem fogjuk látni azt az embert a suliban.
Ettől függetlenül szeretek idejárni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!