Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek melyik lenne a...

Szerintetek melyik lenne a jobb választás/lehetőség?

Figyelt kérdés

Átszeretnék menni 11. évfolyamba az ezen két iskola közül valamelyikbe a 2020/2021-es tanévben.

1., ELTE Radnóti

2., ELTE Trefort

Tudtok véleményt mondani róluk?Lehet ellenük szóló is, így lehet könnyebben tudnám eldönteni, hogy melyik lenne megfelelőbb.

2020. ápr. 12. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én trefortos vagyok, bár felvettek a radnótiba mégse oda mentem. Szerintem jó döntés volt. Imádom a sulit. Nem versenyistálló, nem köteleznek, hogy versenyekre menny. Rengeteg különóra, illetve tematikus hét van. Bármi érdekel, itt támogatni fognak. Nagyon jó a hangulat, a tanárok jófejek.

Sok függ az osztályközösségtől, így hogy később mennél mid a 2 suliban nehezebb lenne a beilleszkedés. Ami

( esetleg) a trefort ellen szól hogy nincs menzája, de nem tudom, hogy ez mennyire zavarna téged. A környéke mindenképp jobb mint a radnótié (az ugye a keleti közelében van).

Nem akarok litániát írni, ha bármi kérdésed van(neked akár bárkinek) nyugodtan írj!:)

2020. máj. 5. 15:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia!Nem zavarna a menza.Nagyon köszi, hogy írtál.Igazából örülnék ha átvennének és be tudnék illeszkedni...Az lenne a kérdésem, hogy mennyire tud felkészíteni az érettségire és lehet-e kitűnő tanulónak lenni, úgy ha egy kis közösségi életet is élsz mellette?
2020. máj. 13. 20:17
 3/4 anonim válasza:
Szia, nem én írtam az előbb, viszont az egyik kérdésedre tudok válaszolni. Én elég messze vagyok a kitűnőtől, viszont van olyan osztálytársam aki nem is kicsit él közösségi életet, és kitűnő lett.
2020. júl. 13. 11:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez melyik suli?
2020. júl. 14. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!