Szerintetek melyik lenne a jobb választás/lehetőség?
Átszeretnék menni 11. évfolyamba az ezen két iskola közül valamelyikbe a 2020/2021-es tanévben.
1., ELTE Radnóti
2., ELTE Trefort
Tudtok véleményt mondani róluk?Lehet ellenük szóló is, így lehet könnyebben tudnám eldönteni, hogy melyik lenne megfelelőbb.
Szia!
Én trefortos vagyok, bár felvettek a radnótiba mégse oda mentem. Szerintem jó döntés volt. Imádom a sulit. Nem versenyistálló, nem köteleznek, hogy versenyekre menny. Rengeteg különóra, illetve tematikus hét van. Bármi érdekel, itt támogatni fognak. Nagyon jó a hangulat, a tanárok jófejek.
Sok függ az osztályközösségtől, így hogy később mennél mid a 2 suliban nehezebb lenne a beilleszkedés. Ami
( esetleg) a trefort ellen szól hogy nincs menzája, de nem tudom, hogy ez mennyire zavarna téged. A környéke mindenképp jobb mint a radnótié (az ugye a keleti közelében van).
Nem akarok litániát írni, ha bármi kérdésed van(neked akár bárkinek) nyugodtan írj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!