Mit gondoltok arról, hogy ma bejelentette a Palkovics hogy eltekintenek a nyelvvizsga követelménytol annál a 75000 személy esetében aki a nyelvvizsga hiányában nem vehette át a diplomáját? Szerintem ez felháborító.
Figyelt kérdés
#Potyadiplomasok
2020. ápr. 7. 11:19
51/55 anonim válasza:
#48. Állami szektorban most már simán bekerülhetsz. Oda eddig "csak" diploma kellett (nyelvvizsgával), most már a diplomát megkapja az ember úgy, hogy nem tud nyelvet. Ezzel simán a valakinek a valakije bekerül egy diplomát előírt pozícióba.
52/55 anonim válasza:
nem ezt hivják elönynek ami a mondatod második fele?
53/55 anonim válasza:
Szerintem igazságtalan azzal szemben akik már megszerezték és azokkal szemben is akiknek majd a jövőben kell a diplomához. Mondom ezt úgy hogy én úgy mentem egyetemre hogy már megvolt a komplex közép fokú angol vizsgám.
54/55 anonim válasza:
#53: Téged valami hátrány ért hogy van nyelvvizsgàd? Vagy mit pattogsz még mindig ezen a témán?
Gondolom te nem vennéd át a diplomád hasonló helyzetben olyan rendes vagy!!
55/55 anonim válasza:
A világ legigazsagosabb döntése volt a diplomák kiadása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!