Mit gondoltok arról, hogy ma bejelentette a Palkovics hogy eltekintenek a nyelvvizsga követelménytol annál a 75000 személy esetében aki a nyelvvizsga hiányában nem vehette át a diplomáját? Szerintem ez felháborító.
Én jogászként nem hiszek, hanem a tényekre alapozok és a hvg még talán nem jogszabály.
Én is úgy gondolom helyesnek, ha valakinek annak mentességet, akkor annak adjanak, aki rajta kívül álló akadályoztatva van a nyelvvizsga megszerzésében.
Állítólag holnapra ígértek tájékoztatást az érettségi-felvételi ügyben szóval lehet, hogy akkor jelentik be az idén diplomázókra vonatkozó szabályokat.
"Állítólag holnapra ígértek tájékoztatást az érettségi-felvételi ügyben szóval lehet, hogy akkor jelentik be az idén diplomázókra vonatkozó szabályokat."
Ilyen sehol sem hangzott el, szóval ezt ne vedd készpénznek.. főleg jogászként aki tényekre alapozik, ahogyan mondtad.
azért írtam, hogy állítólag és nem tényként kezeltem
Gondolom az számodra is világos, hogy az érettségi-felvételi ügyében is lesz bejelentés.
De gondolom, te valami mérnöki műszaki területen dolgozol, ahol nem követelmény a szövegértés erre pld. a palkovics egy élő példa
Amúgy kedves 56%-os ha számodra nem egyértelmű akkor elmagyarázom, hogy
a potyadiplomások ÜGYE az ITM-hez
a még hallgatói jogviszonnyal rendelkezők az EMMI-HEZ TARTOZIK.
DE NEKED AKINEK CSAK A PAPIR SZÁMÍT ÉS A TUDÁS NEM TELJESEN MINDEGY.
Egyébként ez nem szól másról szerintem mint a szavazat szerzésről. Most jöttek elő a négylépcsős 13.havi nyugdíjjal is(vajon miért ennyi lépésből áll?!).
Évek óta folyamatosan azt harsogják, hogy túl sok a diplomás és nemrég a felvételi alapfeltételeként, kötelezővé akarták tenni a nyelvvizsgát, erre most mindenki megkapja, az is aki évek óta egy fűszálat nem tett keresztbe azért, hogy megszerezze. Valóban, csak a most államvizsgázóknak kellene járjon ez a könnyítés, hiszen vis maior helyzet van, meg azoknak, akik mostanában akarnák letenni a vizsgát, amit ugye könnyen lehet bizonyítani, és kétlem, hogy ez mind a 75.000 embert érintené...már készülnek a választásokra szerintem. Mondjuk az elmúlt éveket figyelembe véve amúgyis időszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!