Német-holland tolmács?
Es, ha felvenned az SZTE-n masodik szaknak a nederlandisztikat? Vagy ott nincs?
Csak, mert azt megteheted, hogy felveszed, es ha az elso 3 feleveden belul teszed, akkor mehetsz meg allamira.
Aztan, mesterkepzesen is a fordito/tolmacs szakiranyra mesz.
12 allami feleved van, ezt ugy hasznalod, ahogyan akarod.
(Elso vagyok)
Uh, igazad van, megneztem a SZTE szakjait. Erdekes, hogy szalvisztikan minden van, de germanisztikan meg nincs nederlandisztika...
Ebben az esetben, szerintem csak ugy lehet megoldani a fordito-tolmacs szakot mesterkepzesben, ahogyan te irtad.
Kicsit off, de hogy a picsäba lehet az, hogy a SZTE-BKT nem indit egy ilyen szakot(a legtobb egyetem pedig igen), mikor ok az orszag egyik legjobb egyeteme? WTF?!
Fogalmam sincs, hogy lehet ez :/
Akkor az én esetemben a német szak: 6 félév+ a másoddiploma 4 félév(???én úgy hallottam, hogy ez már csak ennyi). A fordító és tolmács pedig plusz 4 félév.
Ezek szerint 2 félévet nekem kellene fizetni. Jól írtam?
Igen, ahogy irtad az jo.
De, szerintem lehet azt, hogy germanisztikarol mesz eleve olyan mesterszakra, ami a nemet-holland fordito-tolmacs mesterszak. Mivel a tanarinal van olyan, hogy mesterkepzesnel pl. matek-foldrajz mesterszak.
De lehet, hogy igy nem lehet...Erdeklodj utana az egyetemnel, ok biztosabbra tudjak mondani, en csak a tanari ma kepzesbol indulok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!