Ti hogy kezelitek a kialakult kényszerszünetet?
Nekem ez az utolsó félévem, ezért már nincs órám, csak gyakorlatom, viszont az fel lett függesztve, és mivel az előbb jelentették be, hogy az általános iskolákban is távoktatás lesz, így a gyakorlat fogalmam sincs hogy hogyan lesz megoldva (pedagógus leszek). Tehát az én esetemben nem lesz távoktatás, mert nincs mit oktatniuk, a gyakorlatot pedig nem lehet távban csinálni.
De addig írom a portfóliómat, a szakdolgozatomat, plusz ha ez mind kész van és elkezdenék unatkozni, folytatom a nyelvtanulást. Ennyit tudok most tenni.
Rengeteg e-learninges anyagot kaptunk. Én szeretem ezt a fajta tanulást, sokkal hatékonyabb, mint bejárni az egyetemre. Megspóroljuk az utazási, készülődési időt, vándorlást egyik teremről a másikba. Ráadásul a saját ütememben tudok haladni, mindennek akkor nézek utána amikor felmerül. Itthon nem zavar senki, konzultálni meg ugyanúgy lehet skype-on és e-mailben is. Az oktatók is segítőkészebbek.
Szerintem járványon kívüli időben is erre a módszerre kéne átállni mindenhol, a gyakorlatokat pedig lehetne tömbösíteni, mindenki jobban járna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!