Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti hogy kezelitek a kialakult...

Ti hogy kezelitek a kialakult kényszerszünetet?

Figyelt kérdés
Én egyáltalán nem örülök neki. Lehet strébernek hívni, de szeretem a szakomat, szeretek órákra járni, készülni stb. Most, hogy nem lesz ez a rendszer az életemben, nem tudom, hogy mihez fogok kezdeni. Mert gondolom, a távoktatás rugalmas lesz és nem órarend szerint fog zajlani, bár ki tudja... Meg ez a határozatlanság is olyan rossz az egészben. Ti hogy álltok ehhez az egészhez, mivel fogjátok tölteni az időtöket?

2020. márc. 12. 21:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
80%

Nekem ez az utolsó félévem, ezért már nincs órám, csak gyakorlatom, viszont az fel lett függesztve, és mivel az előbb jelentették be, hogy az általános iskolákban is távoktatás lesz, így a gyakorlat fogalmam sincs hogy hogyan lesz megoldva (pedagógus leszek). Tehát az én esetemben nem lesz távoktatás, mert nincs mit oktatniuk, a gyakorlatot pedig nem lehet távban csinálni.

De addig írom a portfóliómat, a szakdolgozatomat, plusz ha ez mind kész van és elkezdenék unatkozni, folytatom a nyelvtanulást. Ennyit tudok most tenni.

2020. márc. 13. 23:10
 22/23 anonim ***** válasza:
51%
Én sem örülök neki. Tudom, hogy nem lehet mit tenni, ha ez megállítja a vírus terjedését, akkor jó döntés volt, de a mi szakunkon sem tudom, hogy oldható meg a távoktatás, ahhoz túl gyakorlatias a képzés. És én is szeretek órára járni, el hallgatni a tanárt, előtte-utána beszélgetni a többiekkel. Nem itthon gubbasztani egész nap.
2020. márc. 14. 09:17
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg e-learninges anyagot kaptunk. Én szeretem ezt a fajta tanulást, sokkal hatékonyabb, mint bejárni az egyetemre. Megspóroljuk az utazási, készülődési időt, vándorlást egyik teremről a másikba. Ráadásul a saját ütememben tudok haladni, mindennek akkor nézek utána amikor felmerül. Itthon nem zavar senki, konzultálni meg ugyanúgy lehet skype-on és e-mailben is. Az oktatók is segítőkészebbek.

Szerintem járványon kívüli időben is erre a módszerre kéne átállni mindenhol, a gyakorlatokat pedig lehetne tömbösíteni, mindenki jobban járna.

2020. márc. 14. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!