Ti hogy kezelitek a kialakult kényszerszünetet?
Én diákhitelből fedeztem a félévet - így nem is igazán tudom miért fizettem... Persze lehet, hogy könnyebb lesz így teljesíteni a nehéz tárgyakat illetve vannak olyan tárgyaim amelyek elveszik az időt a fő fókuszomtól, a programozástól. Így legalább arra lesz időm.
Ami miatt szomorú vagyok hogy az összes tavaszi társasági esemény elmarad így, pedig vártam. De ahogy az előttem szólók is mondták nem tudunk mit tenni...
"oké távoktatás lesz, de pontosan hogyan, mi lesz a gyakorlatokkal, megajánlott jegyekkel, ZH-kal.. nálunk még nem lehet semmit tudni"
Jövő héten dolgozzák ki, ezért hozták előre a tavaszi szüneteket. "Minket" legalábbis erről tájékoztattak.
Én sem örülök a kialakult helyzetnek. Szeretek bejárni, pedig nálunk is vannak unalmas előadások. Mérnökire járok, de szerencsére most nincs laboros tárgyam. Ennek ellenére nem tudom elképzelni, hogy hogyan fogják megoldani. Több tárgy a személyes konzultációra lett kiépítve, ami emailben közel sem annyira hatékony...
Tanulni sem tudtam soha elég fókuszáltan itthon, nem nagyon tudok elvonulni. A koliból hazaküldtek, a barátaim szétszóródtak az ország legkülönbözőbb pontjaira. Én is önző vagyok olyan szempontból, hogy már most hiányzik a budapesti életem, a barátaim, a kolis bulik, az "ingerek". Nem szeretek itthon ülni, de tudom és megértem, hogy most ez egy szükséges rossz. Tudatosan ki fogok alakítani magamnak egy rendszert az életemben, hogy ne folyjanak ki a napok a kezem közül, mert akkor tényleg cseszhetem ezt a félévet. Nyáron szakmai gyakorlat, bizonytalan, hogy azzal mi lesz. Addig is rendeltem pár könyvet, meg talán előfizetek netflixre is, valamivel el kell ütni az időt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!