Corvinuson külön szerveznek gólyatábort magyar és nemzetközi diákoknak?
Olyan nincs, hogy magyar és nemzetközi diák, csak olyan van, hogy magyar nyelvű szakon tanuló vagy angol nyelvű szakon tanuló. Ezek külön csoportban vannak, de a többi szakkal együtt. A 'full-time' külföldi diákok nem szoktak a gólyatáborba elmenni.
Én 2017-ben kezdtem és voltam a gólyatáborban, az volt az első visszafogott tábor a popsiból medvesajtot kievős sztorik után. Nem volt megalázás, semmi nem volt kötelező. A Keletinél volt a gyülekező, és három teljesen különböző helyre voltunk elosztva. Ha jól emlékszem, 4 éjszakás volt, de lehetett kevesebbre is jelentkezni. A szállás (nálunk) igen szűkös volt, egymás hegyén-hátán aludtunk, de összerázódott a csapat.
A csoport nem azt jelenti, hogy a SOTÉ-n, az ÖCSI nevű diákszervezet osztja el ismeretlen szempontok szerint egyenlően a szakokat, azokból fb csoport alakul, és ennek a közösségnek a diplomáig meghatározó szerepe van. Például PSZ szakon nálunk 5 csoport volt, NG szakon 1, NG angol szakon 1, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!