Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az igaz hogy a Markó utcai...

Az igaz hogy a Markó utcai Bge (KVIK) csak nemzetközi (angol nyelvű), az Örs fele lévő (KKK) pedig magyar?

Figyelt kérdés

Én oda szerettem volna jelentkezni, de véletlen az Örs fele lévőbe ment a jelentkezés, de egy barátom azt mondja a Markó utcaiban csak nem magyar nyelvű oktatás van, szóval nem is tuftam volna oda menni.

Ha esetleg a barátomnak nincs igaza, és ott is van magyar nyelvű képzés, át tudnék oda jelentkezni?

2019. júl. 26. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez faszsag. A KVIK-en van a turizmus, kozossegszervezes, kermark angolul etc. A KKK-n a kermark magyarul, nemzetkozi tanulmanyok, nemzetkozi gazdalkodas, kommunikacio-media stb. Mindket helyen vannak angolul es magyarul is szakok.
2019. júl. 27. 00:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Én kermarkra megyek magyar nyelven, szóval az akkor nincs a KVIK-ban ha jól értem.
2019. júl. 27. 08:28
 3/3 anonim válasza:
Szia! Én úgy tudom hogy kermark van KVIKen és KKK-n is, ezt aszerint kell választani, hogy milyen specializáción akarsz később tanulni: [link] (itt olvastam ezt :D)
2019. júl. 27. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!