Valahol közzéteszik azoknak a névsorát, akiket felvettek egy szakra? Vagy a csoporttársak névsorát mikor lehet megtudni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 10:26
1/6 anonim válasza:
Nem fogják közzé tenni.
Nézegess fórumokat -a felvi fórumot, ott biztosan találsz embereket-, felvis facebookot, vagy itt a gyakorin, esetleg közösségi portálokon is találhatsz.
Pl. iwiw-en szokás indtani egy klubbot, pl. PL: ELTE-BTK szlavisztika 2010 stb.
Az egyetem honlapját is nézegesd, meg a HÖK-ét is, ott is lehetséges embereket találni.
2/6 anonim válasza:
Nem teszik közzé sehol! Legalábbis én nem tudok róla, hogy ilyen lenne. Beiratkozáskor majd megtudod kik lesznek a csoporttársaid. Nálunk így volt még.
3/6 anonim válasza:
Névsorát nem fogod megtudni, de pl. ha felvesztek kötelező órákat ETR-en vagy Neptunon, akkor ott megjelenhet a névsor, de abban a halasztók nincsenek benne,meg akik valamiért nem vesznek fel egy kötelező órát.
4/6 anonim válasza:
Nem tehetik közzé a személyes adatok védelme miatt.
Amikor bemutatkoztok egymásnak, biztosan megtudod a nevüket. :-)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) csak örültem volna, ha fel tudtam volna venni pár leendő csoporttárssal a kapcsolatot, hogy ne kezdjem teljesen idegenként az egyetemet.
2010. júl. 23. 13:39
6/6 anonim válasza:
Szia!Szerintem akkor próbáld meg felvi.hu fórumján, mert én a szaktársaimmal néhány éve ott ismerkedtem össze, aztán úgy már volt jó sok ismerős suli kezdésre. Csak válaszd ki a sulit a szakot a fórumoknál, biztos lesz még valaki akit ugyanoda vettek fel, mint téged! Próbáld meg mindenképp!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!