Csoporttársak? Valaki, aki szeptembertől ZSKF-en szabad bölcsészetre jár? :D
Most komolyan, nem mindegy neked? :)
Mondjuk elég disztingváltan célzol rá, hogy szerinted a világ legnagyobb büfészakára jelentkezett, ezért vissza is szívtam a kérdést.
A legnagyobb büfészak, a legnagyobb zugfőiskolán! Gratulálok!
Nekem volt egy osztálytársam, két tárgyból is bukott, úgy került velem egy osztályba, na most ő fog oda járni. Azt nem tudom melyik büfészakra, talán kommunikációra, de hát nem sok esze van szegénykémnek.
Amúgy szemezgetted az álláshirdetéseket, hogy hány szabad bölcsészt keresnek???????????? Szerintem egyet se! Hajrá!
Egyik barátnőm is szabad bölcsészetre ment. Tetszett neki a dolog meg érdekelte, de a 3. év végén rájött, hogy ezzel piszkosul nem tud elhelyezkedni, ezért diploma után egyből ment szakmát tanulni.
El lehet ott lenni, meg gondolkodni az élet nagy dolgain, de ezért pénzt te nem fogsz kapni.
Mindegy menj oda, kezdd el, lásd milyen ott, aztán ha már jobban átlátod a dolgokat vesd össze más szakokkal és nézd meg mire van jobban igény.
Szerintem se bántsátok a kérdezőt,ő választotta ezt,nyilván nem véletlenül. Viszont a válaszolóknak is igazuk van. Egy kis személyes példa:
A barátom nővére elvégezte ezt a szakot ezen a sulin,ráadásul fizetősön.......nem olcsó dolog volt,de nagynehezen kiköhögték a szülők a tandíjat.....hát,mondanom se kell hogy mennyire megszívta......ennyi pénz elment a nagy SEMMIRE.... nem tudott elhelyezkedni sehol,semmi értelme a szaknak,ez csak azért van hogy több pénzt tudjon bezsebelni az iskola. A barátom nővére miután rájött hogy ezzel SOHA nem fog elhelyezkedni,elvégzett egy logisztikai OKJ-t,és most már dolgozik. De mondanom se kell hogy mire elkezdte ezt az OKJ-t,kiesett az államilag támogatottságból,és azért is fizetnie kellett.......nagyon meg kell ezt gondolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!