Egy átlagos magyar egyetemen hány óra van egy nap és mikor kezdődik a tanítás?
Volt osztálytársaim egyetemei és a sajátom alapján: 9 és 10 körül kezdődik az első óra.
Ha előadás, akkor gyakran nincs katalógus, az oktató meg feldobja az anyagot drive-ba, szóval ezt ki szoktam hagyni.
Ha gyakorlat, akkor kis csoportokban vagyunk, ott muszáj ott lenni.
Kb. 15 és 16 fele már vége van, de őszi félévben volt olyan, hogy 15:30-kor végeztem, de egy gyakorlatom pedig 18:30-19:00 volt.. marha jó volt bejárni. Ráadásul kedden.
Az órák is változóak.
Nekem volt már 45 és 90 perces előadásom.
90 perces és 180 perces gyakorlatom.
A 180 percest úgy ügyeskedték ki a tanszéken, hogy egyszerre letolnak 3 órát, de legalább csak 2 hetente.
Elküldöm a mi mintaórarendünket, hogy lásd a gyakorlati oldalát is.
Amibtöbbször van feltüntetve gyakorlat, abból csak egyet kell felvenni, a többire nem kell járni, csak a gyakorlatok idejét jelzi a táblázat.
Nekem előző félévben hétfőn háromig volt tanítás, kedden 9-től 18:00-ig (de egy lyukasórával), szerda 8:00-tól 18:00-ig volt (egy lyukassal), csütörtök 10:00-12:00-ig, legjobb nap!
Pénteken délig voltunk nyolctól, mint általánosban.
Egy héten összesen 29 órát töltöttem az egyetemen, ami 14 kurzust jelentett, 7 tantárgyat és 31 kreditet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!