Győri Széchenyi Egyetem vélemény, tanítás, közösségi élet?
Sziasztok!
Aki a Széchenyi Egyetemre jár/járt, mi a véleménye a suliról, melyik szakok a legjobbak, milyen a felszereltség és a közösségi élet?
Én a SZE-re járok. Nekem nagyon tetszik az egyetem. Úgy vettem észre, hogy itt mintha könnyebben teljesíthetőek lennének a követelmények más egyetemekhez képest. Értem ezalatt azt, hogy sok tantárgynál van, vagy megadják a lehetőséget a megajánlott jegyhez, többször elmehetsz vizsgázni egy félévben adott tárgyból, ha nem sikerül (máshol ez le van korlátozva kettő próbálkozásra, aztán veheted fel a következő félévben esetleg évben újra a tárgyat). Mintha "másabb" lenne ez a suli a többihez képest, persze ezt jó értelemeben!
Tetszik, hogy modern a környezet,az épületek, a tanárok se rosszindulatúak (legalábbis akikkel eddig találkoztam).
A közösségi élet se lehet rossz, elég sok programról hallok.
Én csak ajánlani tudom!
Szia! Én is ide járok és az előttem szólóval csak egyet érteni tudok.
Nagyon jó a közösség, sokkal közvetlenebbek a tanárok mint pl egy fővárosi egyetemen, családiasabb a hangulat is. Közösségi szinten rengeteg programot kínál, felszereltsége kifejezetten jó főleg a főépületben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!