Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen nem mentem el egy...

Egyetemen nem mentem el egy vizsgára (de jelentkeztem rá). Most látom Neptunon, hogy a tanár pár napja beírt rá egy elégséges jegyet. Ez meg hogy történt?

Figyelt kérdés

Ez meg hogy történt? Az az igazság, hogy most van utóvizsga hét és úgy terveztem, hogy bemegyek az utolsó időpontra megírni mert eddig lusta voltam megcsinálni, dehát nem nagyon van rá kedvem és most beírta a jegyet (elégséges!! Nem elégtelen)...

Ezt hogy sikerült véletlen beírnia? Most azon gondolkodok, hogy menjek el utóvizsgára? Előfordulhat, hogy valahogyan észreveszi a tévedést és megváltoztatja a jegyet? Tényleg nem értem hogy nézte a 'nem jelent meg'-et 'elégséges'nek

2020. jan. 25. 21:54
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és nincs még egy hasonló nevű a csoportomban, tehát nem kevert össze senkivel.
2020. jan. 25. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Még utólag törölheti a jegyet amúgy. Lehet a listájában elnézte a nevedet és valaki más kettesét írta be neked.

Ha nem jelentél meg, akkor elvileg egyest sem írhatott volna be, csak azt, h. nem jelent meg.

2020. jan. 25. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szólj neki, mert vicces lesz, ha jövőben derül ki valahogy, nézel majd ha törlik.
2020. jan. 25. 23:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem megtörtént egyszer. Nem volt véletlen. Akkor született a fiam és ez egy kb. 8 órás laborgyakorlat volt. Nem tudtam bemenni. Beírta hogy ott voltam (ez csak megjelent - nem megjelent-re ment). Írtam neki, hogy elnézte. Azt írta vissza, hogy nézzem el, hogy elnézte.
2020. jan. 26. 07:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A 4es helyzete kivételes.

Jelezd és menj el UV-ra, mert ha utólag törlik, az sokkal kellemetlenebb lesz.

2020. jan. 26. 10:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Megajánlott jegy? Lehet, hogy nem figyeltél, és megkaptad. Mindenesetre próbálj rákérdezni!

Vagy örülj, hogy vizsga nélkül átmentél.

2020. jan. 26. 13:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg elcsúszott egy sor, és valaki másnak írta be a nem megjelentet az elégséges helyett. Ő reklamál majd, a tanár javítja a tévedést - ha ez az utolsó vizsgaalkalom után történik, akkor buktad a tárgyat.

A legjobb, ha te jelzed az oktatónak a tévedést. Ha a "saját károdra" vagy becsületes, azt valószínűleg megjegyzi, és jóindulatú lesz veled szemben a későbbiekben.

2020. jan. 26. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!