Szerintetek hogy legyen? Melyik ismolat valasszam ha valasztani kell?
Most jelenleg az ujpesti Babits Mihaly Gimnazium 8 osztalyos oktatasara jarok viszont nem biztos h ott szeretnek maradni.
Ugye ma van a felveteli a 8-osoknak es en meg elgondolkoztam h lehet hogy jovore en is felvetelizek mashova. Most beszeltem 2 baratommal (osztalytarsaimmal) es az egyikuk szerint nagyon rossz suli es h minden rossz ami nem verseny. Ebbe van valami igazsag viszont nekem nincs bajom a tanarokkal se az egesz sulival es nem is erzem annyira nagyon erosnek pedig ez a 8 osztalyos oktatasi resze benne van a top 10 budapesti suliban. Nagyreszt otos tanulo vagyok 1-2 tantargybol vagyok negyes de egyaltalan nem az a tanulos tipus vagyok (SŐT) csak szimplan parszor elolvasom es igy mar konnyen visszaadom a tanultakat. En szivem szerint egy belvarosi vagy egy budai suliba mennek ami egyaltalan nem eros, nem nyomnak agyon semmi fele versenyeztetessel stb. Es a dillemma azon megy hogy az osztalyom miatt nem akarom otthagyni a sulit mert nagyon szeretem oket viszont ha e legjobb barataim kozul is felvetelizik valaki es felveszik akkor mar nem lenne ugyan olyan az osztaly. Ja meg meg annyi hogy a nemet tanarral volt 5-ik ev elejen es kozepen problema de aztan megkaptuk a vilagon a leges legjobb tanart viszont elvileg csak egy olyat helyettesit aki szulni ment igy van eselye h az a tanar visszajon es igy elmegy a mostani tanarom, de ha megsem akkor a barataimon kivul a tanarnot sajnalnam a leginkabb otthagyni.
Bocsanat ha nagyon ossze-vissza lett csak leirtam ahogy jottek a dolgok es a valaszokat elorre is koszonom.
*iskolat
ja es meg annyi hogy a toribol egy kicsit ugy mond le vagyunk maradva mert nekunk 2 evig tarsadalomismeret volt es ott igazabol nem sok mindent tanultunk
Miért is akarsz sulit váltani?
Mert erről nem írtál semmit.
Csak azért, hogy váltsak, nem váltanék. Mindenhol belefuthatsz olyan tanárba vagy osztálytársba, akivel nem jössz ki.
A Babitsnak tényleg jó híre van.
Szóval semmi okod rá, csak nem férsz a bőrödbe.
Ezért nem váltanék.
Próbálgass ki új dolgokat suli után meg a szünetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!