Két szakácskönyv közül kellene választani melyiket és
miért válasszam?
Figyelt kérdés
Fördős Zé Megúszos kaják vagy Jamie Oliver 5 hozzávaló. Ezzel a kettővel szemezek nem tudom melyilet válasszam. Szeretnéknúj ízeket is bevinni a hétköznapokba, nem idegenkedem az újdonsagoktól sem és fontos hogy hamar kész legyek, mert két gyerekkel vagyok itthon.
Hacsak nem vagy szakácskönyv gyűjtő, egyiket se. Internetén mindent megtalálsz
2018. okt. 6. 07:38
2/9 A kérdező kommentje:
Ok de interneten keresgetni időigenyesebb mint a jól bevált recepteket a könyből felütni (ha jól bevált persze ezért írtam ki a kérdést). És könyvet szeretnék mindenképp.
2018. okt. 6. 08:10
3/9 anonim válasza:
én inkább csinálnék magamnak jól bevált receptekből egy "könyvet". azzal nem tudok melléfogni és az összes receptet meg tudom csinálni. egy szakácskönyvben biztos hogy van olyan recept amit vagy nem szeretek vagy túl bonyolult. meg hát ízlések és pofonok, lehet ami nekem bejön, neked nem. de menj be egy boltba és nézegesd meg hogy melyikben mik vannak.
a két említett egyén közül nekem Zé receptjei jobban bejönnek, streetkitchenről eddig rosszat nem csináltam. de persze válogattam mindig mielőtt valamibe belekezdtem.
2018. okt. 6. 08:31
4/9 anonim válasza:
Keress rá konkrétan az ő receptjeikre a neten, és akkor majd látod, hogy melyik jön be jobban. És talán közben arra is rájössz, hogy tényleg semmi értelme szakácskönyvre pénzt kiadni, ha netközelben éled az életedet...
2018. okt. 6. 10:16
5/9 anonim válasza:
Zé receptjeit nem ismerem, de több Jamie Oliver szakácskönyvem van, azokat szeretem nagyon. Úgyhogy az 5 hozzávaló könyvet választanám
2018. okt. 6. 10:25
6/9 anonim válasza:
En gyűjtöm a szakácskönyveket amúgy de ezeket még véletlenül se vennem meg. Ha az hiányzik, hogy ötletet meríts naponta, akkor egy receptes Facebook csoport tökéletes. De ezek a könyvek.... Jamie Oliver amúgy is rendkívül unszimpatikus, ezt a Zsét meg annyira sztárolják, caaam nem tudom mire.
2018. okt. 6. 10:26
7/9 A kérdező kommentje:
Facem nincs. A jól bevált receptjeim elégge mamikonyhásak, de szeretjük az újdonságot a különböző tájak konyhait (pl japán vagy mexikói) plusz nekem tényleg az időn lenne a hangsúly. Jamie könyveről jó kritikát olvastam olyantól aki nem kimondottan rajongott azelőtt érte, Zé könyveről csak a saját ajálnást olvastam. A streetkitchen receptek bejönnek úgy általában.
2018. okt. 6. 11:37
8/9 anonim válasza:
Egyiket se, 2018 van, az internet, okoskütyük, profin gyártott youtube videók kora.
Max ajándékba adnék ilyesmit valakinek, akinek nincs semmi értelmes ötletem, de az én összes kapott szakácskönyvem is a polcon porosodik, meg mindenki másé is.
2018. okt. 6. 12:30
9/9 anonim válasza:
Nekem meg van Zé könyve és nagyon szeretem a receptjeit, de az a könyv nekem annyira nem érte meg az árát. Van benne egy-két nagyon eredeti recept, de a legtöbb azoknak meg a streetkitcheneseknek a csűrés-csavarása. Jó amúgy de ha nagy követője vagy túl nagy csodát ne várj. Ha annyira nem ismered a stílusát biztosan tud újat mutatni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!