Megvennetek nagyon regi szakacskonyvek ujranyomtatott valtozatat?
Attól függ, bár nekem az eredeti kiadás az érdekesebb...
A receptek viszonylag kevésbé érdekelnének belőle, túl speckó az étrendem s egyéni az ízlésem, magam szoktam kreálni a recepteket, de vannak szakácskönyvek, amik olyan jóízűen írnak, tanácsokat tartalmaznak, némelyik pedig komplett kis esszéket ír, prózai ódákat némely étel dícséretére... Azokat nagyon szeretem olvasni, hisz élmény :) Hozzá a kis illusztrációk... Van hangulata a régi szakácskönyveknek :)
S azért érdekes is olvasni a régi idők receptjeit... Bepillantást nyerhetünk úri házak újévi menüsorába is...
Könyvnél ritkán érdekel a kinézet, illetve annyiban igen, hogy sokkal jobban szeretem a régi stílusú, barnább lapokat, mint a hófehéreket. Néha persze nem így van, de semmi bajom a régi olcsó könyvtáras regényeimmel vagy azzal a remek Tömörkény könyvvel, amit a háborúban nyomtak és minden lapja kicsit más méretű :) Szeretem és tisztelem a jó könyveket s főleg a belbecs számít.
Régi szakácskönyvet csak akkor vennék meg, ha legalább is eredeti kinézete van, vannak benne használható, érdekes receptek és nem túl drága.
Ponyva-kiadásként semmi esetre sem.
En igen ha erdekes es jo receptek vannak benne
Keress meg egy kiadot es probalkozz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!