Andragógia BA után milyen mesterszakokra van lehetőség menni? Valaki ment már andragógia BA után Humán erőforrás MA-ra? Szegeden milyen lehetőségek vannak?
szia én Szegeden végeztem andragógián és most jelentkeztem vezetés-szervezés Msc-re Pestre.
Nem teljes kredit-elismeréses az alapszakom erre a mesterre,ezért két tárgyat kell majd pluszban teljesítenem.
Emberi erőforrás tanácsadó Ma-ra is jelentkeztem,de csak 2.helyen.Az teljes kredit-elismeréses.Tehát oda minden további nélkül jelentkezhetsz.
Szegeden csak andragógia MA van.
Köszönöm a segítséget! Igen...Szeged... nem szeretnék andragógia MA-ra menni. Amilyen jó ez a Szeged, annyi hiányát is érzem a BA utáni időkre nézve...
Köszi még egyszer!
SZIE-GTK-ra jelentkeztem
amúgy BA-t te Szegeden végezted?Most végeztél?
amúgy én is Szegeden maradtam volna, ha nem csak andragógia MA lett volna meghirdetve:S
Arra én se akartam menni.
Hát igen.:S.
De hátha mire végzel,indul valami más MA is.
Amúgy ha van kérdésed, vagy ilyesmi, írj privit(tehát én most végeztem)..Tanárokkal,bármivel kapcsolatban írhatsz:)Lehet h.jegyzeteket is tudok küldeni.Persze csak ha szeretnéd;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!