Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Andragógia BA után milyen...

Andragógia BA után milyen mesterszakokra van lehetőség menni? Valaki ment már andragógia BA után Humán erőforrás MA-ra? Szegeden milyen lehetőségek vannak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 09:14
 1/8 anonim ***** válasza:

szia én Szegeden végeztem andragógián és most jelentkeztem vezetés-szervezés Msc-re Pestre.

Nem teljes kredit-elismeréses az alapszakom erre a mesterre,ezért két tárgyat kell majd pluszban teljesítenem.

Emberi erőforrás tanácsadó Ma-ra is jelentkeztem,de csak 2.helyen.Az teljes kredit-elismeréses.Tehát oda minden további nélkül jelentkezhetsz.

Szegeden csak andragógia MA van.

2010. júl. 21. 09:35
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! Igen...Szeged... nem szeretnék andragógia MA-ra menni. Amilyen jó ez a Szeged, annyi hiányát is érzem a BA utáni időkre nézve...

Köszi még egyszer!

2010. júl. 21. 10:08
 3/8 A kérdező kommentje:
És emberi e. MA-t hol jelölted ha szabad megkérdezni?
2010. júl. 21. 10:09
 4/8 anonim ***** válasza:

SZIE-GTK-ra jelentkeztem

amúgy BA-t te Szegeden végezted?Most végeztél?

2010. júl. 21. 10:14
 5/8 anonim ***** válasza:

amúgy én is Szegeden maradtam volna, ha nem csak andragógia MA lett volna meghirdetve:S

Arra én se akartam menni.

2010. júl. 21. 10:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Szegeden vagyok BA-n :) még messzi az MA, hiszen szeptemberben még csak a második évemet kezdem. De nagyon bánt, hogy nincs olyan MA Szegeden, amire szívesen jelentkeznék.
2010. júl. 21. 10:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát igen.:S.

De hátha mire végzel,indul valami más MA is.

Amúgy ha van kérdésed, vagy ilyesmi, írj privit(tehát én most végeztem)..Tanárokkal,bármivel kapcsolatban írhatsz:)Lehet h.jegyzeteket is tudok küldeni.Persze csak ha szeretnéd;)

2010. júl. 21. 10:45
 8/8 anonim ***** válasza:
A ZsKF-en indul andragógia master, bár tudom, hogy az Pest, és írtad, hogy nem akarsz andragógia masterre menni, de indul a ZskF-en az andragógián belül gerontológia is, aminek szerintem lehet jövője, úgy tudom, egyedül itt oktatják ezt az országban. Szóval szerintem fontold meg. ;)
2010. júl. 21. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!