Mi történik ilyen esetben, ha nem jelenek meg a fegyelmi tárgyaláson?
Tudom, még nincs iskola, de téli szünet után lesz egy fegyelmi tárgyalás, amin "tanúként" részt kellene vennem.
A körülményeket kicsit kifejteném: tehát én egy szakgimiben tanulok, ahol nem tanítanak fizikát, viszont én érettségizni szeretnék belőle. A város egyik gimnáziumban indult érettségifelkészítő, ahová mehetnek az olyanok, akik hasonló helyzetben vannak, mint én. Összesen 4-en vagyunk a csoportban.
Ebben a gimiben még december elején történt durva rongálás és lopás, valakik délután/este visszamentek a suliba, felfeszítettek egy ablakot és "betörtek", elloptak digitális eszközöket az egyik teremből.
Azon napon, mikor ez feltételezhetően történt, mi 4-en hagytuk el utoljára az iskolát. Akkor az iskolaudvaron láttunk pár fiút lézengeni, de nem találtuk gyanúsnak. Valószínűleg ők a tettesek.
A tanár még a szünet előtt írt nekem, hogy a szünet utáni héten kedden lesz a fegyelmi tárgyalás, amire jó lenne ha én is elmennék, bár engem nem biztos, hogy meghallgatnak, mert nem abba a suliba járok, és lehet a másik 3 csoporttárs tanúskodása elég lesz, de jobb lenne én is megerősíteném, amit mondanak.
Beszéltem a csoporttársaimmal, ők azt írták hivatalos levelet is kaptak, hogy meg kell jelenniük. Én nem kaptam ilyet.
Nemrég kiderült, hogy mikor a tárgyalás lesz, nekem egy fontos programom van, így nem tudok elmenni.
Történhet valami, ha nem megyek el? Mert abban a levélben, amit a csoporttársaim kaptak, abban az volt, hogy kötelező a megjelenés, viszont én nem kaptam ugyebár ilyet, így nem tudom rám is vonatkozik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!