Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit gondoltok a Debreceni...

Mit gondoltok a Debreceni Egyetemről?

Figyelt kérdés
Illetve a városról, légkörről. Maga az egyetem tudom, hogy színvonalas (legalábbis a kar, szak, amire készülök), de a várost kicsit unalmasnak, egyhangúnak vélem. A Nagyerdő és az Egyetemváros úgy en bloc nagyon szép szerintem, de azon kívül szerintem a városban nincs semmi különleges.

2019. dec. 18. 18:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem Debrecent. Szerintem nagyon szép város, rendezett a főtere, sétálóutcája van, most már van Starbucks kávézója is. A folyón és a hegyen kívül minden megtalálható benne, de a folyó meg a hegy amúgy sem hiányzik a kutyának sem szerintem, akinek mégis, az menjen oda, ahol az van.

Szegedet nem tudom mire fel dicsérik annyira, szerintem az egész város egy összezsúfolt rakás, meg amúgy is annyira a semmi szélén van, hogy a közlekedése sem jó. Debrecenben van nemzetközi repülőtér, Pest 2 óra, Nyíregyháza fél óra. Közel van Hajdúszoboszló, turisztikai szempontból is ez jó dolog. Két egyeteme is van ( a rendes DE és a DRHE). Híres református kollégiuma, nagytemplom, Déri Múzeum, romkocsma, bár, híres éttermek, borozó stb.

$z@rok nagy ívben a degeneráltak lepontozására, ennyi örömük van.

2019. dec. 19. 12:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Valóban Debrecen és Szeged a két legjobb vidéki város - a Hilton szerint is:

[link]

2019. dec. 19. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!