Tantárgyelismertetés más egyetemről: így működik?
- Átmegyek egy ugyanolyan képzésről egy másik egyetem ugyanazon képzésére.
- Ha minden tárgyamat el tudnám ismertetni, az őszi félévben nem lennének kötelező óráim, így úgy terveztem, hogy februárig passzívon leszek.
- Viszont ismerősöm szerint a kreditelismerés csak aktív félévben lehetséges, tehát nem mehetek passzívra az őszi félévben, mert fel kell venni az elismerendő tárgyakat a Neptunban, ez tényleg így van? Akkor viszont 1 félév elmegy a semmire... :(
Pont, hogy nem szabad felvenni azokat, amiket el tud ismertetni...
KÉRDEZD MEG A TO-N!
A húgom pl.úgy csinálta, hogy bevitte a kitöltött kreditátviteli lapot, illetve a kredit igazolást, amit a TO-n állítottak ki neki + a mintatervet, +valamilyen tematikát amin rajta van, hogy az adott tárgyakból mik a kötelező olvasmányok, miről szól maga a tárgy...
ha jól tudom, akkor 79%-ban meg kell egyeznie a tárgynak azzal a tárggyal, amit el szeretnél ismertetni. Illetve a kitöltött kreditátviteli lapot alá kell íratni minden tanárral, akik az adott tárgyakat tanították. Bár ez egyetemfüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!