Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van rá esély, hogy visszacsökk...

Van rá esély, hogy visszacsökken 2.75-re a súlyozott átlag a jogi/orvosi/mérnöki képzéseken?

Figyelt kérdés

Több barátommal is beszéltük, hogy sokszor vért izzadva jön össze egy 3.00-s/3.25-ös átlag is, ezzel csak mi vagyunk így, vagy az államnak mindenképp az a célja, h fizessünk ha nem érjük el A súlyozott átlagot?

Az ideit már irreálisan magasnak tartom.

Én egyébként állatorvosira járok, csak félek h az idei évben ez nem biztos h összejön:/

2019. dec. 5. 10:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértelek titeket.

Nálunk BTK-n 3,75-re emelték ezt, de ez itt vígan összehozható, de nem is értettem, hogy orvosinál, mérnökin hogyan? Ráadásul egy népszavás cikkben olvastam, hogy már közel 5000 diákot helyeztek át önköltségesre. Ha hiány van mérnökökből, orvosokból, akkor miért őket szívatják meg inkább?

2019. dec. 14. 00:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Ebben az országban még csodálkozol valamin?:/
2019. dec. 14. 12:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Ahelyett, hogy örülnétek, hogy ingyen tanulhattok (még ha nem is a teljes képzés alatt). Az Egyesült Államokban teljesen fizetős a felsőoktatas, sokan egész életükre eladósitják magukat miatta. Akkor mi is a probléma?
2019. dec. 14. 12:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem az USA-ban élünk. De ha már őt hoztad fel példának:igen,ott nagyon drága a felsőoktatás. Utólag viszont megtérül,mert sokkal jobban megfizetik a tanult embereket(meg úgy általánosságban mindenkit),az életkörülmények sokkal jobbak. Szóval igen probléma,hogy kell fizetni. Vagyis igazából tökmindegy már nekem,mert diploma után nem maradok itthon.
2019. dec. 14. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!