Ti már izgultok a felvételi miatt?
Én idén írom meg,és hát,elképzelem,hogy ott ülök és abban a pillanatban elkezdek idegeskedni,hogy milyen lesz stb...
Azt hallottam,hogy mindenki ideges rágja a körmét.
Ha még nyugidt is lennék elég ijesztő lehet egy ilyen közegben tartózkodni.
Na ettől is félek 🤐
Ti hogy vagytok ezzel?
Aki felvételizett már az elmondja,hogy nagyjából miként zajlik le?
Kedves kerdezo!En is iden irom a kozpontit,mar csak 6 nap uristeeen..😱 tanacsolom,hogy gyakorolj sokat (en eddig 26-27 felvetelit megirtam) es akkor nagyjabol tudni fogod,hogy milyen feladattipusok lesznek!Mateknal a 3.feladat az nagyon konnyu,4 pontos feladat!1.feladat altalaban tortes/primszamos,2.feladat mertekegyseg-atvaltasos,ilyesmikre szamits.4.feladat diagrammos/ertekleolvasos (vagy milyen) feladat,5 pontot er.Javaslom,hogy tanuld meg a szazalekszamitast!Utana lesznek egyenletek,szoveges feladatok,szogszamitas,felszin-terfogat (esetleg terulet-kerulet),lehetseges hogy lesz igaz-hamis feladat is.Tanuld meg a felszin es terfogatot!Illetve a geometriara is menj ra,lehetseges hogy lesz fuggvenyes (tukrozni kell peldaul a trapezt koordinata alapjan) szoval matekkal kapcsolatban szerintem mindent leirtam.
Magyarnal a tulajdonneveket,alany-allitmany (ilyesmiket) tanuld meg,illetve ugye a helyesirasra figyelj nagyon!! lesznek szerintem ilyen szojatekok is a legelejen,azok konnyuek.Lesz benne szovegertes (9-es feladat) arra is hagyj idot,figyelmesen olvasd el a szoveget!Fogalmazasnal figyelj a bekezdesekre,helyesirasra,SZOISMETLESRE!!!,tartalomra,plusz hogy meglegyen a 10 mondat terjedelme!
Ne aggodj kedves kerdezo,elvileg az idei matek felveteli konnyebb lesz,mint a tavalyi (sok balhe volt ez miatt),valoszinu hogy a magyar egy kicsit nehezebb lesz,de nem kell megijedni!
Barmi kerdesetek van,irjatok!
Szia!
Köszi a választ!
Ma is gyakoroltam megírtam 2 felvételit.
Majd te is írd le,hogy milyen lett,majd én is leírom mindenképp!
Kedves kerdezo!Utolso vagyok!
Mai felvetelijeim:
Matek:19 pont :(
Magyar:Az egyik 37 pont,a masik 38 pont
Eddigi legtobb:
Matek: 28 pont
Magyar: 45 pont
Na es neked?:)
Szia!
Én egyszer a matekot megírtam 45 pontosra a magyart olyan 35-40 körülire szoktam de általában a matek is 25-30 pont.
Na sok sikert neked holnapra!
Majd írjátok le, hogy,hogy éreztétek magatokat,majd én is leírom :)
Sok sikert mindenkinek!
Szia Kérdező! Holnap itt a Nagy Nap... Ne aggódj, én is most írom, nagyon felek, én is ezen gondolkozom már fel éve, hogy majd ha ott ülök... huhh, aztán most már csak pár óra, és tényleg ott leszünk. Kicsit én is félek, ezt a napot ki is vettem suliból, hogy tudjak itthon tanulni még rá. (Félre értés ne essék, ahogy elkezdtem az évet, már tanultam rá!!!)
De bízom benne, hogy sikerülni fog, nem hinném, hogy olvasod ezt a választ, de azért leírom...
Hajrá, sok sikert neked, hidd el, nem csak te fogsz szenvedni.. ;):)
#28 olvasom :D
Én megpróbálok nyugodt maradni,majd veszek mély levegőt!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!