Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti már izgultok a felvételi...

Ti már izgultok a felvételi miatt?

Figyelt kérdés

Én idén írom meg,és hát,elképzelem,hogy ott ülök és abban a pillanatban elkezdek idegeskedni,hogy milyen lesz stb...

Azt hallottam,hogy mindenki ideges rágja a körmét.

Ha még nyugidt is lennék elég ijesztő lehet egy ilyen közegben tartózkodni.

Na ettől is félek 🤐

Ti hogy vagytok ezzel?

Aki felvételizett már az elmondja,hogy nagyjából miként zajlik le?

#2020-felvételi-izgulás-stressz
2019. dec. 3. 20:49
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Ez meglepett,hogy élvezted a felkészülést.

Köszönöm a tippeket,hamarisan túl leszek rajta úgy is 😂😁😀

2019. dec. 9. 21:32
 12/42 anonim ***** válasza:
53%
én is tavaly felvételiztem izgultam mert nem voltam olyan jó tanuló a matek nekem eléggé rossz lett 15 pont mikor körbenéztem és láttam hogy rajtam kívül mindenki ír kicsit elcsodálkoztam de felvettek
2019. dec. 14. 15:15
 13/42 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :)
2019. dec. 14. 16:27
 14/42 anonim válasza:
100%
Szia. Én is idén írom. Nagyon izgulok, főleg ma reggel amikor felkeltem és tudatosult bennem hogy 14 nap és kész. Szerintem ha izgulós vagy az sem baj, meg kell próbálni arra a 90 percre teljesen odafigyelni, minden mást kizárni. Mert nekem például legutóbbi versenyem közben az jutott eszembe, hogy milyen érzés lehet lisztnek lenni. Mégis kinek jut ilyen eszébe? Na szerintem ha odateszed magad a félévet még meghúzod, és minden tőled telhetőt megteszel, akkor akármi lesz akkor is tudni fogod, hogy tőled most ennyi telt. Ez lehet pozitív, de akár negatív is. Suliknál meg mindenképp jelölj majd meg egy olyat is, ahova 99,9% hogy felvesznek. És sok sikert, remélem felvesznek az álomsulidba.
2020. jan. 4. 22:21
 15/42 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ!

Leginkább infós sulikat fogok megjelölni,mint pl:

Bólyai, Bláthy,Neumann.

(Ha van valakinek ezekről a sulikról véleménye azt azonnal írja le nekem :D)

Sok sikert,kedves utolsó!

Bízzunk benne,hogy könnyű lesz

2020. jan. 4. 22:31
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi emberek, és sok sikert nektek! ;)
2020. jan. 5. 19:16
 17/42 A kérdező kommentje:
Majd mindenki leírhatja,ide ha majd túl lesz rajta kíváncsi vagyok...
2020. jan. 5. 21:15
 18/42 anonim válasza:
14-es vagyok. Köszi, és majd utána írok, hogy milyen lett. És még egyszer sok sikert.
2020. jan. 10. 21:11
 19/42 A kérdező kommentje:
Neked is,elindut a visszaszámlálás 😉
2020. jan. 10. 22:02
 20/42 anonim ***** válasza:

#9 A kérdés a középiskolás felvételire vonatkozik xD

Máskülönben a kérdés kiírójának és a válaszolóknak mondom, hogy 16 éven aluliak nem használhatják az oldalt :D

2020. jan. 12. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!