Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Csak úgy otthagytam a sulit,...

Csak úgy otthagytam a sulit, milyen következményei lesznek?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdtem az egyetemet (ELTE-BTK), de nem tetszett. A végén már be se jártam a kötelező órákra sem. A vizsgaidőszak előtt pedig fogtam magam és hazaköltöztem vidékre. A suli felé semmilyen formában nem jeleztem ezt, így elpazaroltam 2 államilag finanszírozott félévet.

Az ETR-ben azt írták, hogy a teljesített kreditek (0 db) alacsony száma miatt átsoroltak költségesre, de nem regisztrálok be a következő félévben.

De újra jelentkeztem, szintén ELTE, de másik kar, nem BTK. Lesz valami következménye ennek? Engedik majd, hogy beiratkozzak?

Az indexem sincs meg.

2010. júl. 18. 19:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
én mégis azt mondom, hogy mindenképp iratkozz ki, ha egyáltalán nem érdekel a BTK. Fölösleges egy olyan helyre pazarolni a féléveid számát, amit nem szeretsz. Ráadásul nem lehetsz semmilyen tanfolyammal gyp-s tanár, ha elvégzed a BTK, a Bárczi ennél komolyabban veszi a fogyatékosok oktatását. Egy tanfolyam alatt nem lehet senki fejébe beleverni azt, amit a fősulin 4 év alatt próbálnak. Ha most nem vesznek fel, és tényleg ez az álmod, akkor kihagysz egy évet, dolgozol, újraérettségizel, és jövőre újra megpróbálod. Szóval a véleményem az, hogy mindenképp iratkozz ki, nincs sok értelme, hogy odajárj.
2010. júl. 19. 10:51
 22/25 A kérdező kommentje:

464 pontom van, tavaly 405 pont volt a ponthatár Bárczira..szerintem VAN okom bizakodni.

Aki azt mondja, hogy egy magyar-idegennyelv szakos tanár egy szint egy gyógypedagógussal, és ezért mindegy, melyik leszek végül, hát ő tényleg laikus, erre nem tudok mit mondani.

Köszönöm a segítséget!

2010. júl. 19. 14:24
 23/25 anonim ***** válasza:

Ne is tudj, majd meglátod később... A legtöbb ember teljesen mást csinál mint amit tanult, mert az élet így hozta. Főleg a bölcsészek nem tudnak elhelyezkedni a szakmájukban, de láttam már olyan rendőrt is, akinek gyp-s végzettsége volt (aztán elvégezte a rendőr átképzést).

Én csak azt mondom, hogy egy plusz papír sosem árt, mert nem tudhatod, hogy jó lesz-e valamire később. Így gondolkozz!

2010. júl. 19. 20:04
 24/25 anonim ***** válasza:
Melyik szakon voltál?
2016. júl. 8. 15:00
 25/25 anonim ***** válasza:
A Bárczi az jó lesz
2016. júl. 8. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!