Csak úgy otthagytam a sulit, milyen következményei lesznek?
Szeptemberben kezdtem az egyetemet (ELTE-BTK), de nem tetszett. A végén már be se jártam a kötelező órákra sem. A vizsgaidőszak előtt pedig fogtam magam és hazaköltöztem vidékre. A suli felé semmilyen formában nem jeleztem ezt, így elpazaroltam 2 államilag finanszírozott félévet.
Az ETR-ben azt írták, hogy a teljesített kreditek (0 db) alacsony száma miatt átsoroltak költségesre, de nem regisztrálok be a következő félévben.
De újra jelentkeztem, szintén ELTE, de másik kar, nem BTK. Lesz valami következménye ennek? Engedik majd, hogy beiratkozzak?
Az indexem sincs meg.
464 pontom van, tavaly 405 pont volt a ponthatár Bárczira..szerintem VAN okom bizakodni.
Aki azt mondja, hogy egy magyar-idegennyelv szakos tanár egy szint egy gyógypedagógussal, és ezért mindegy, melyik leszek végül, hát ő tényleg laikus, erre nem tudok mit mondani.
Köszönöm a segítséget!
Ne is tudj, majd meglátod később... A legtöbb ember teljesen mást csinál mint amit tanult, mert az élet így hozta. Főleg a bölcsészek nem tudnak elhelyezkedni a szakmájukban, de láttam már olyan rendőrt is, akinek gyp-s végzettsége volt (aztán elvégezte a rendőr átképzést).
Én csak azt mondom, hogy egy plusz papír sosem árt, mert nem tudhatod, hogy jó lesz-e valamire később. Így gondolkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!