Csak úgy otthagytam a sulit, milyen következményei lesznek?
Szeptemberben kezdtem az egyetemet (ELTE-BTK), de nem tetszett. A végén már be se jártam a kötelező órákra sem. A vizsgaidőszak előtt pedig fogtam magam és hazaköltöztem vidékre. A suli felé semmilyen formában nem jeleztem ezt, így elpazaroltam 2 államilag finanszírozott félévet.
Az ETR-ben azt írták, hogy a teljesített kreditek (0 db) alacsony száma miatt átsoroltak költségesre, de nem regisztrálok be a következő félévben.
De újra jelentkeztem, szintén ELTE, de másik kar, nem BTK. Lesz valami következménye ennek? Engedik majd, hogy beiratkozzak?
Az indexem sincs meg.
Ne szólogassatok már be Neki! Gondolom ő se így tervezte, csak közben rájött, hogy ez nem az amire számított, ez nem Neki való... nem Ő az egyetlen. Nem direkt csinálta ezt elhihetitek. Inkább járta volna végig szerencsétlen és lett volna olyan munkája amit utál... pfff.. kérdezett valamit és Ti nem is arra válaszoltok.. ha valaki tud Neki válaszolni az tegye meg, de itt kezdje szidni...
Bocsi kedves kérdező csak már én is itt kiakadtam, amúgy én vagyok 19:32-es.
Szerintem semmi értelme a lelkiterrort alkalmazni. Ha úgy érzi, nem szívesen csinálja, miért ne hagyhatná abba, vághatna bele olyanba, ami tényleg érdekli, ha megvan rá a lehetősége?
Amúgy kérdező, azt szabad tudni, hogy hova jelentkeztél, melyik kar melyik szakára?
Újra 19:32-es vagyok.
Most olvastam újra a kérdésedben, hogy már jelentkeztél. Elnézést, úgy értettem, hogy majd csak újra jelentkezel. Sajnálom ez az én figyelmetlenségem.
Én úgy tudom, hogy akár több szakra is járhatsz egyszerre, de pl ha most te ugyanarra a szakra jelentkeztél volna (pl épp azért mert tudod, hogy átkerülsz költségesre) akkor a két hallgatói jogviszony egyszerre nem létezhet így egyikről ki kell iratkoznod. Persze tudom, hogy Te nem arra jelentkeztél újra, csak gondoltam leírom. De így, hogy más szakon vagy, ennek semmi hátránya nem lesz tudtommal. Sőt akár azt is megcsinálhatod, hogy passziválsz a mostani BTK-n és aktívon meg az új szakon. Én legalábbis így tudom, de remélem még más is megerősít ebben, mivel még csak én is most végeztem el az első évem az egyetemen, így sajnos nem tudom Neked garantálni, hogy így is van.
19/L
juujjj egy újabb gyp-s :) mennyien vannak itt az oldalon ahhoz képest, hogy milyen kis szak az ELTE-n belül. Szerintem jól döntöttél:) viszont szerintem mindenképp iratkozz ki a BTK-ról, ha másért nem is, de azért mindenképp, hogy megnyugodjon a lelked. Csak egy napodat veszi el a nyárból, de utána nem lesz vele gondod.
Sok sikert a felvételihez:)
Szerintem meg nem hülyeség nem otthagyni valamit, amíg nem derül ki, hogy a másik hely biztos-e. Mért lenne az? És ha otthagyta volna, a másik helyre meg nem veszik fel, akkor mi van? Kopp, két szék között a földre...
Én laikusként nem látok olyan nagy különbséget a gyépé meg a btk között, mind a kettő pedagógusnak képez. Aztán akár még bölcsészdiplomával is lehetsz gyépés gondolom, legfeljebb elvégzel hozzá valami tanfolyamot.
Az tuti biztos, hogy több esélyed lenne egy bölcsészdiplomával, mint egy nyamvadt érettségivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!