BGE gazdaságinformatikus szakról szeretnék többet megtudni. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Milyen tantárgyak vannak ott, mikről tanultok benne? Milyen programnyelvekből érdemes készülni, ha odamegyek?2019. nov. 17. 14:18
1/7 anonim válasza:
Arról, hogy milyen tárgyaink vannak a mintatantervben olvashatsz: [link]
Programnyelvekből igazából felesleges előre készülni, mivel az alapoktól kezdik el tanítani, én a helyedben inkább a matekra gyúrnék. Egyébként ha nagyon érdekel, C# és Java lesz. A BGE véleményem szerint nagyon jó és ez a szak is különösen jó a többi egyetem kínálatával szemben, az oktatók többsége ténylegesen ért ahhoz amit csinál és emellett igyekszik is átadni az anyagot. Nem tudom mit írhatnék még, mire lennél kíváncsi?
2/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg mérnökinfót tanulok a BME-n, de nem igazán tetszik, mert rájöttem, hogy a mérnöki irány annyira nem vonz, ezért gondolkodtamyhogy újrafelvételizek. Programozás megy, matekból eléggé szenvedek(de sztem mindenki a szakon).
2019. nov. 20. 22:07
3/7 A kérdező kommentje:
Gazdasági tárgyaknál gondot jelent, ha előtte nem tanultam ilyen tárgyakat.
2019. nov. 20. 22:08
4/7 anonim válasza:
Nem a gazdasági tárgyak nem olyan vészesek, a hallgatók többségének nincs gazdasági előképzettsége amikor idejön. Pl. fizika/elektronika itt egyáltalán nincs és nem is lesz szóval ha azokkal szenvedsz akkor azok bizony itt a BGE-n nem lesznek.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :) Leginkább a fizika, meg a digitális technika miatt nem érdekel a szak. Az lenne még a kérdésem, hogy az előadók milyenek, mert itt a BME-n eléggé darálják az anyagot és, higy van-e a BGE-nek Vik Wikihez hasonló oldala?
2019. nov. 21. 21:03
6/7 anonim válasza:
Őm nincs de nincs is rá szükség, BGE-n az a szokás, hogy van ez a CooSpace (olyasmi mint a Moodle) és oda a tanárok minden anyagot diát stb. feltöltenek, szóval itt nem igazán kell majd neten keresgélni, mindent így megkapunk egy csomagban, én még nem találkoztam olyan tanárral aki ne küldte volna át a diákat meg ne töltögetett volna fel külön +feladatokat és ilyen +magyarázatokat. Ha mégis akkor vannak ilyen facebookos gólyacsopik ahova majd gólyaként beléphetsz és oda minden fontos tananyag felkerül többnyire.
7/7 anonim válasza:
Hát matekon durva a tempó de ott is gazdinfón jók a tanárok. Hát figyelj ha markmyprofessor szerint veszed fel a tanárokat meg fogsz lepődni, hogy mennyivel jobbak mint pl. a BME-n megszokottaknál. Konkrétan a tanárok 90%ban akiket én felvettem 4.5 ös átlag felett vannak és tapasztalatból mondom h nem véletlenül. De amúgy a legtöbb tanár rendes tényleg szóval vakon felvéve is simán kifoghatsz jókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!