Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BGE gazdaságinformatikus...

BGE gazdaságinformatikus szakról szeretnék többet megtudni. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Milyen tantárgyak vannak ott, mikről tanultok benne? Milyen programnyelvekből érdemes készülni, ha odamegyek?

2019. nov. 17. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Arról, hogy milyen tárgyaink vannak a mintatantervben olvashatsz: [link]

Programnyelvekből igazából felesleges előre készülni, mivel az alapoktól kezdik el tanítani, én a helyedben inkább a matekra gyúrnék. Egyébként ha nagyon érdekel, C# és Java lesz. A BGE véleményem szerint nagyon jó és ez a szak is különösen jó a többi egyetem kínálatával szemben, az oktatók többsége ténylegesen ért ahhoz amit csinál és emellett igyekszik is átadni az anyagot. Nem tudom mit írhatnék még, mire lennél kíváncsi?

2019. nov. 19. 18:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg mérnökinfót tanulok a BME-n, de nem igazán tetszik, mert rájöttem, hogy a mérnöki irány annyira nem vonz, ezért gondolkodtamyhogy újrafelvételizek. Programozás megy, matekból eléggé szenvedek(de sztem mindenki a szakon).
2019. nov. 20. 22:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Gazdasági tárgyaknál gondot jelent, ha előtte nem tanultam ilyen tárgyakat.
2019. nov. 20. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem a gazdasági tárgyak nem olyan vészesek, a hallgatók többségének nincs gazdasági előképzettsége amikor idejön. Pl. fizika/elektronika itt egyáltalán nincs és nem is lesz szóval ha azokkal szenvedsz akkor azok bizony itt a BGE-n nem lesznek.
2019. nov. 21. 16:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :) Leginkább a fizika, meg a digitális technika miatt nem érdekel a szak. Az lenne még a kérdésem, hogy az előadók milyenek, mert itt a BME-n eléggé darálják az anyagot és, higy van-e a BGE-nek Vik Wikihez hasonló oldala?
2019. nov. 21. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Őm nincs de nincs is rá szükség, BGE-n az a szokás, hogy van ez a CooSpace (olyasmi mint a Moodle) és oda a tanárok minden anyagot diát stb. feltöltenek, szóval itt nem igazán kell majd neten keresgélni, mindent így megkapunk egy csomagban, én még nem találkoztam olyan tanárral aki ne küldte volna át a diákat meg ne töltögetett volna fel külön +feladatokat és ilyen +magyarázatokat. Ha mégis akkor vannak ilyen facebookos gólyacsopik ahova majd gólyaként beléphetsz és oda minden fontos tananyag felkerül többnyire.
2019. nov. 27. 01:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát matekon durva a tempó de ott is gazdinfón jók a tanárok. Hát figyelj ha markmyprofessor szerint veszed fel a tanárokat meg fogsz lepődni, hogy mennyivel jobbak mint pl. a BME-n megszokottaknál. Konkrétan a tanárok 90%ban akiket én felvettem 4.5 ös átlag felett vannak és tapasztalatból mondom h nem véletlenül. De amúgy a legtöbb tanár rendes tényleg szóval vakon felvéve is simán kifoghatsz jókat.
2019. nov. 27. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!