Van esélyem az egyetem elvégzésére?
Sziasztok!
Jövőre az SZTE programtervező informatika szakára szeretnék felvételizni.
Sajnos soha sem voltam jó matekból. Érettségi "erős" kettes lett, és a középiskolás/általános iskolába is általában 3-as voltam. De őszintén soha nem veszítettem meg magam tanulás terén.
Most viszont elhatároztam magam (vagyis lassan fél éve) és göz erővel tanulok, hogy újra írjam a matek érettségit.
Kérdésem csak annyi lenne, hogy ha bele adok apait annyait és sokat tanulok majd magamtól van esélyem elvégezte a fent nevezett szakott annak ellenére, hogy saját véleményem (világképem) szerint nincs meg a matematikai látásmódom. :/ De nagyon szeretném elvégezni és ezzel foglalkozni.
Kitartó szorgalommal van esélyem matematikai látásmód hiányában és a fentiek ismeretében elvégeni az adott szakot?
Programozni egyébként nagyon szeretek, és szerintem jó is vagyok benne. (JAVA-t már jó ideje szeretem :D)
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Utolsó így már teljesen tisztán értelek! Megfogadom a tanácsod, nagyon az alap szintről kezdek és fokozatosan haladok előre, és megpróbálok a gyakorlatnak, azaz a begyakorlásnak nagy hangsúlyt fektetni.
Szeretek olvasni, ha az általad említett témákban van olyan irodalom amit ajánlasz és szívesen megosztanád azt nagyon megköszönném! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!