A BSc alapképzés elvégzésére (ugye ami optimális esetben 3 és fél évet vesz igénybe) összesen hány év áll a hallgató rendelkezésére a tanulmányi szabályzat szerint, mielőtt eltanácsolják, kirúgják az egyetemről?
Figyelt kérdés
A halasztás egészségügyi okok miatt következett be. 2011 szeptemberében kezdtem el a tanulmányaimat és ha minden jól ment volna, akkor 2015 januárjában végzem el a BSct. Tizedik félévemet kezdem februárban, ez lesz a harmadik plusz félévem. Előttem van még a szakdolgozat megírása, egy nehéz vizsga abszolválása és végül az államvizsga, ami ha minden jól megy akkor júniusban lesz esedèkes. De ha nem sikerülne mindezek teljesítése, csúsznék még egy félévet és csak a tizenegyedik félévben (2017 január) fejezném be az alapképzést, tehát ráhúznék teljes két évet a három és fél éves BScre, az már nem menne túl a határon? Válaszokat előre is köszönöm szépen.2016. jan. 18. 03:18
1/3 anonim válasza:
Jó helyen keresgélsz: az intézményi TVSZ-ben van benne az ilyen jellegű szabályozás. Találkoztam már olyan hellyel, ahol a végzés nem volt határidőhöz kötve. Egységes, jogszabály szintű szabályozás nincs, csak az államis félévekkel kapcsolatban.
2/3 anonim válasza:
Mi az hogy nem sikerül?
Ennyi egy vizsga meg szak doga meg államvizsga ? Szakdolgozat iras lehjobb modszere:
7 doboz 100% narancslé, reggel 8 tól este 18 ig könyvtár . Minden napra a könyvtarba egy narancslee mire elfohy a 7 doboz kész a szakdolgozat. 7 nap csak az egesz. Utana készülj a vixygara. Az allamvizsgan meg mar csak a s+egghü+lxékrt buktatjak arra nagyon ne görcsölj
3/3 anonim válasza:
Államin képzési idő+2 félév a max, utána átraknak fizetősre.
Fizetősőn képzési idő*2 félév, tehát 14, szóval nem csúsztál ki.De a TVSZ-t nézd azért meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!