Akkor most a Xántus jó vagy rossz gimi?
Nem akarlak elkeseríteni, de a „valóságot” akkor fogod megtudni, ha odajársz. És ez akkor is csak a te valóságértelmezésed lesz, hiszen ugyanaz az iskola az egyik gyerek számára lehet a kánaán, másnak meg a pokol.
Bár én nem hiszek a nyílt napoknak (kirakatnak tartom), de ha te imádtad, akkor hallgass a megérzésedre.
Én nagyon sok emberrel beszélgettem, aki odajárt, és azt mondták, kivétel nélkül, hogy véletlenül se jelöljem meg. Igaz, ők már egyetemet végeztek, szóval nem mostanában jártak oda, de senki nem mondott jó véleményt közülük. Aztán volt általános osztálytársak odamentek, és szeretik. Van aki azt mondja, nagyon szigorú, de őt nem zavarja, ettől függetlenül szereti. A másik nem szereti, mert szigorú... Egy volt általános osztálytársam most hagyta ott a nulladik év után, és egy másik suliba ment át, egy másik volt osztálytársam meg egy másik suliból ment a Xantusba...
Attól is függ, hogy hogy érzed majd magad, hogy milyen lesz az osztályod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!