Van élet középiskola (érettségi) után?
Középisiben minden jó, a tanárok kedvesek segítőkészek, ott van az ofő, aki mindent irányít, vezet, van órarend, ingyen oktatás, ünnepek, sportnap stb.
A dolgozatok is ugyanilyenek, nincs szivatás, kiselőadásokat lehet tartani, ha tudod a tananyagot, bármikor felelhetsz.
Vannak viszont akik nyávognak, hogy menjünk haza, el innen, ballagjunk már, legyen év vége majd milyen jó lesz középiskola után, pedig az egyetem..., és a munka... tragédia, egy nagy kalap...
1. Az egyetemen nagyrészt csak olyan tárgyak vannak, amelyek tényleg érdekelnek. Ha töris vagy, nem kell szerves kémiát tanulnod; ha mérnök vagy, nem kell verset elemezned. Az egyetemen a közösségi élet sok esetben még jobb is, mint a középiskolában; azt pedig ugye nem kell mondanom, hogy míg gimiben a legtöbb fiú csak álmodozik a szexről, egyetemen bőven bepótolhatod, amiről korábban csak álmodtál...
2. Dolgozni jó, ha szereted a munkád. Olyan, mintha egész nap a hobbidat csinálnád. Van pénzed, ebből azt veszel meg amit csak akarsz. Ha akarsz, bulizhatsz; ha akarsz, utazgathatsz; vagy beiratkozhatsz újabb egyetemekre. Lehet akármilyen hobbid, csinálhatsz azt, amit akarsz.
3. Társas élet... összeköltözhetsz a csajoddal... építhettek közös életet. Lehet gyereketek, kutyátok, papagájotok, macskátok... sportolhattok együtt, főzhettek, vagy mehettek étterembe, szállodába, utazhattok... végigszexelhetitek az egész életeteket...
Nem tudom ebben neked mi a “kalap szаr”, de sokkal jobb felnőttnek lenni, mint középiskolás kamasznak.
Jól leírták előttem, mennyire hogy van élet érettségi után.
De te hova jársz középiskolába, ahol ilyen jó neked? Én nem ezeket szoktam hallani a sulikról…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!