Főiskolások, egyetemisták! Nehéz volt albérletet találni?
Lassan kiderül, hogy felvettek e a fősuliba ahova szeretnék menni. Pontszámításom alapján igen.
Vidékről mennék Pestre.
Tehát aki szintén távol az otthonától jár(t) suliba, és albérletbe ment, nehéz volt találni normális , elfogadható albérletet?
Elkezdtem keresgélni, vagyis csak nézelődöm, de gondolom a jó albérleteket hamar "elviszik" az orrom elől.
Ezért lennék kiváncsi hol érdemes nézelődnöm?
Ja és mindenképp albérletbe megyek!
Köszönöm!
Én tavaly voltam ugyanígy. Zalaegerszegről mentem Pestre. Kollégiumot szerettem volna, de csak későn, augusztus közepére derült ki, hogy nem kapok, így aug. 20 körül álltunk neki a neten albérleteket nézegetni. Nem tudom már milyen címeken, de sok ilyen honlap van, nagy a kínálat, mi is sok címet, telefonszámot kiírtunk és felhívtuk őket, pedig mondom már augusztus vége volt. Kiderült, hogy 2 osztálytérsam is hasonló cipőben jár, így hárman kerestünk egy 2 szobás lakást. Találtunk is, nagyon jó helyen, központban, közel van a suli, vasútállomás, gyalog be lehet járni a Blahát, Deák teret, Duna-partot, Kossuth-teret, klassz környék....
Fejenként kb havi 20 ezret fizetünk rezsivel együtt, 2 szobás, elég nagy lakás, jó állapotban, felújított, nincs vele baj.
Augusztus 25-én mentünk fel Pestre, megnéztünk 5 lakást és úgy döntöttünk emelett, de a másikak sem voltak rosszak.
Szóval nekünk nem volt nehéz találni. Csak persze sokkal drágább mint a kollégium, de ez a fejenként 20 ezer ez mindenki szerint nagyon olcsó egy ekkora lakáshoz képest Pesten...
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!