Újabb 3 magyar egyetem (BME, Corvinus, Szt. István) került ki a TOP1000-es listáról, ez tényleg nem zavar senkit sem?
Figyelt kérdés
„A Semmelweis a 457. helyre került. Az ELTE a 601-800. helyen végzett, a 801-1000. közötti mezőnybe sorolták a Pécsi, a Debreceni és a Szegedi Tudományegyetemet.”
Ha így haladunk, akkor 2-3 év múlva már csak a Semmelweis és az ELTE marad a legjobb ezer között.
2019. szept. 15. 11:31
1/5 anonim válasza:
Igen, sajnos a Corvinus elindult a kejtőn.
10-20-on éve ott tanító tanárok mondanak fel sorban.
2/5 anonim válasza:
Nem zavar, mert ugródeszkának még ezek is jók. A Corvinusról is ki lehet jutni Erasmusra, lehet CEMS diplomát szerezni, és magyar egyetemről se lehetetlen kijutni neves külföldi egyetemekre doktorálni.
4/5 anonim válasza:
3:
Amit én olvastam cikket, abban a Semmelweis, az ELTE és a Debreceni Egyetem van benne az első 1000-be.
5/5 anonim válasza:
A Corvinus pont, hogy most elindult felfele a magánegyetemmé válással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!