Corvinuson stat1 vagy az info a nehezebb targy?
Figyelt kérdés
Melyikbol nagyobb a bukasi arany,melyik a nehezebb?Mennyire teljesitheto az info gyakorlati resze es milyen nehez a stat szamolos feladatai?2019. aug. 15. 02:08
2/8 anonim válasza:
Statisztika nem nehéz, inkább a gazdmaton és mikroból van sok bukás. De legtöbb bukás szerintem számvitelből van.
3/8 anonim válasza:
Haha utolsó, most hogy ezt írod, megelevenedtek az emlékeim... számvitel... 🥶 matek... 🤩 statisztika... 🥰🥰🥰 mikro... 🤷♂️
4/8 anonim válasza:
első félév mikro, második félév stat (és ha Psz-es vagy pénzügy)
5/8 anonim válasza:
te vagy a psz-es aki minden nap 5 kérdést tesz fel? am a stat
6/8 anonim válasza:
Stat1 nehezebb egyértelműen. Info az gyakorlatilag csak Excelből áll, ha gimiben tanultad és nagyjából képben vagy akkor azt nem nehéz teljesíteni. Statból nagyon sok olyan dolog van ami tényleg új infó, és még jó matektudással sem annyira könnyű elsőre felfogni mindent.
7/8 anonim válasza:
Remélem költői kérdés volt xD ember képességeitől függ, szerintem az infó gyakorlással, meg ha nem teljesen idegen az excel akkor teljesíthető (psz-t nem tudom, de G karon ugyanaz van). A statot is lehet teljesíteni feladat gyakorlással és egy mi atyánkkal a zh meg a vizsga előtt.
8/8 anonim válasza:
Mindkettőből elenyésző a bukási arány. Ha van valahol jelentős a Corvinuson, akkor az az Analízis, meg Számvitel szakon a Számvitel II. Oda jártam, így tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!