Mennyivel nehezebb a corvinuson a vállalati pénzügyek spm, mint a sima?
Nekem azért jóval nehezebb volt. Mondjuk ott el is hibáztam, hogy SPM-en tényleg óráról órára kellett (volna) készülni, én meg ezt annyira nem erőltettem. Meg voltak óráink géptermekben is, ahol excelben (lehet, hogy VBA-ban is, erre nem emlékszem pontosan) dolgoztunk. Emellett Havran is egy kemény tanár.
Én mikor SPM-en felvettem (ez már kb 3-4 éve volt), végigcsináltam a kurzust, de végül nem vizsgáztam belőle, helyette következő évben "normál rendszerben" felvettem, és mivel egyszer már tanultam a dolgokat, nem esett nehezemre megcsinálni.
Ennek ellenére teljesíthető, mások meg is csinálták, csak komolyan kell venni. Meg lehet, hogy ha a vizsgára rendesen felkészültem volna én is tudtam volna a tárgyat abszolválni, de utólag nem bántam meg, mert nem is érdekel a pénzügy túlzottan. Ha téged viszont igen, akkor nem rossz döntés SPM-en csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!