A felsőfokú OKJ-s gépgyártástechnológiai technikus papír mellé, amiben van CNC modul, megérné lerakni a sima CNC forgácsoló Okj-t, vagy nem szükséges a gyakorlatban?
Sok sikert, majd megbánod hogy ezt a szakmát választottad,ha szereted az orrba szájba szopást akkor ez a te szakmád, de én drukkolok neked hogy találj egy jó helyet de sajna M.O-n kevés elfogadható forgácsoló munkahely van. Németországot stb ajánlom neked.
Igen hogyha ezzel akarsz foglalkozni akkor érdemes lerakni CNC forgácsoló ,de én ha most vissza mehetnék az időben akkor biztos más szakmát kezdenék el mert nagyon stresszes és kevéset fizető munka ez, engem jól átvertek a suliban hogy milyen jól lehet ezzel keresni M.O-n és hogy jól lehet fejlődni erre már ötször váltottam munkahelyet és nem nem rúgtak ki egyik helyről sem csak ennyire nem bírtam egy helyben maradni mert nem tetszett az amit tapasztaltam, körülmények, fizetés, technologia, munkatársak, vezetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!