Egy jogi diplomával és két felsőfokú nyelvvizsgával felvesznek a NAV-hoz, mondjuk pénzügyőrnek?
Diplomával NAV.. 😊
Ha teheted, és 20as IQ felett vagy akkor ne menj Navosnak. Az újakat kifúrják a régiek, akik féltik a tyúkszros munkájukat, a fiatalok közül pedig az marad meg, aki semmihez nem ért.
Röszkén volt szerencsém kipróbálni magam, így arról tudok nyilatkozni. Amikor a betanítós Zsolt kőagyőrnagy(a valósággal való bármily egyezés a véletlen műve) az első napodon közli, hogy te ne kérdezzél tőle, mert hogy te azzal átadod a felelősséget, akkor azért felmegy a pumpa.
Ugyanígy amikor mond valamit, majd pedig lecsesz, hogy te miért odamentél, mert ő nem úgy gondolta. Olyan apróságokról nem is beszélve, hogy anyázik, amiért tudsz minden infót arról, hogy hány cuccot lehet behozni.
Azt a gyomorideget, amit az ott dolgozókon észleltem nem kívánom senkinek. Nem akarok nagy kifejezéseket használni, de valószínűleg életem legjobb döntése volt, hogy otthagytam azt a pöcegödröt. De ez Röszke. A többi helyet nem tudom. De az ilyen emberek gondolom mindenhol megvannak, akik azt képzelik hogy többek, mint egy túlcsicsázott felmagasztalt biztonsági őr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!