Csecsemő és kisgyermeknevelő diplomával + felsőfokú nyelvvizsgával mennyire lehet jól elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 13:38
1/10 anonim válasza:
Szerintem jól, főleg ha nagyvárosban laksz. Idővel bölcsőde vezető is lehetsz. :)
2/10 A kérdező kommentje:
Kisváros van a közelben, de van egy nagyváros is. De oda 1 órás az út.
2015. jún. 22. 20:57
3/10 anonim válasza:
Azt meg lehet oldani már, ha egyáltalán lesz üresedés, mert ez a szakma "kihalásos" alapon működik. Ha egyszer valaki bekerül, akkor nyugdíjig marad. Viszont ha felvesznek egy bölcsibe, akkor biztos a helyed, s mondom akár vezető is lehetsz idővel.
4/10 anonim válasza:
Ezzel a végzettséggel inkább külföldön találsz munkát. Nekem is kisgyermeknevelő diplomám van, 2 éve vagyok munkanélküli.
5/10 anonim válasza:
Hol lehet ilyen szakra jelentkezni?
8/10 anonim válasza:
És nehéz felvételt nyerni? Érettségit nézik, vagy a négy évet?
9/10 anonim válasza:
Mindkettőt nézik.
Nem nehéz bekerülni.
felvi.hu-n látod a ponthatárokat
10/10 anonim válasza:
Nagyon kedves vagy! És nagyon jól kell érettségizni, ahhoz, hogy felvegyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!