Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit jelent Corvinuson az...

Mit jelent Corvinuson az intenzív projekthét?

Figyelt kérdés
Azon a héten miben különbözik a tanítás? Az egyetem valamennyi szakján van?

2019. aug. 19. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden szakon van. Azon a héten nincsenek a megszokott órák, hanem ha felvettél projekthetes tárgyat, akkor azon a héten minden nap az a tárgyad lesz.
2019. aug. 19. 14:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Tehát abban az esetben, ha nem veszek fel tantárgyat a projekthétre, annak ideje alatt “szünet” van?

[link]

AK szakon kezdek szeptember, ezek közül érdemes lenne felvenni egyet első félévben?

2019. aug. 19. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Ezt a kérdést a nagy FB csoportban tedd fel, ne itt.
2019. aug. 19. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, azon a héten nincsenek rendes órák. Tehát ha nem veszel fel semmit, akkor szüneted lesz azon a héten. Ha el tudnád azt a hetet értelmesen tölteni akkor lehet megéri kihagyni de amúgy első félév alatt nincs sok mindent "kipihenni" tehát szerintem érdemes megpróbálkozni valamivel, később ez könnyebbség lesz amikor már esetleg dolgoznál vagy valami.

Én ajánlom a Foundations of Political Economyt ha kicsit is érdekel a téma. Ebben a félévben az volt hogy különböző előadók tartanak angolul előadásokat (legtöbben külföldiek). Nem is volt belőle vizsga, hanem csak az utolsó napon kellett egy szimulációban részt venni ami szerintem kifejezetten érdekes volt. Szóval egy könnyű 5-ös szerzés szerintem úgy hogy megtudsz jó pár érdekes dolgot is közben.

2019. aug. 20. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Én tavaly nem vettem fel, hanem pihiztem azon a héten szóval nem lesz baj, ha kihagyod akkor sem. Sajnos régen 14 hét volt a tanítási idő, 2 éve ha jól emlékszem már csak 13 volt, tavaly óta pedig 12 + intenzív hét a második félévtől. Annyi jó benne, hogy könnyű jó jegyet szerezni és adnak érte kreditet ami jó az átlagodnak és szerintem letudsz vele pár választható tárgyas kreditet. Ami fontos, hogy amiket én halottam és amiket néztem abból nekem az jött le, hogy itt nem fogsz olyan tudást kapni, amire azt tudod mondani, hogy azta ezt most jól elmondták nekem és hasznát tudom venni. Egyéni vélemény, és tisztelet a kivételnek, de nagyon sok tárgy kicsit 'gagyi'. Tavaly valami olyasmit írtak, hogy ez egy tök jó lehetőség, mert azáltal hogy ennyire 'intenziven' tanuljuk a felvett tárgyat sokkal jobban a hasznunkra válhat(es az első esetben a személyes ismeretségem ezt cáfolta). Én a te helyedben egy Matlabot vagy a 2 matekos tárgy közül az egyiket venném fel, mert AK-n csak 3 félév matek lesz (ha spm-es leszel talán picit több, ha véletlen folytán lesz SKM akkor meg 4) és lehet kapsz valami olyan trükköt ami jól jön majd :).
2019. aug. 24. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!