Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 3 év egyetem gyorsan eltelik?

3 év egyetem gyorsan eltelik?

Figyelt kérdés
Most kezdem az egyetemet és őszintén semmi kedvem hozzá. Rettegek a változásoktól és most minden megváltozik hirtelen körülöttem ( albi, elköltözés otthonrol, család hiánya, új környezet, más rendszer) és ezt nem tudom kezelni. Rendesen rettegek, úgy, hogy legszívesebben a szobámat sem hagynám el. Nektek gyorsan elteltek az egyetemi évek, gyorsabban mint a középiskolások? Kérlek nyugtassatok meg! 19/L

2019. szept. 1. 09:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
29%
Sokkal gyorsabban eltelik, mint a gimi 4 éve, észre se fogod venni és már végeztél is. És teljesen más élmény, mint a középiskola volt. Októberre belerázódsz.
2019. szept. 1. 13:40
 12/16 anonim ***** válasza:
36%
"De a legelső hónapok nehezek mindenkinek kivétel nélkül" - Jelentkezem kivételnek
2019. szept. 1. 13:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy szereted-e amit tanulsz majd. Én azt tanultam, amit gyerekkorom óta szerettem volna tanulni, szóval soha nem éreztem nehézséget, örömmel jártam minden gyakorlatra és előadásra, aztán otthon is egész nap tanultam. De voltak ismerőseim akik vért izzadtak néhány tárgy miatt. Szóval ez tényleg csak azon múlik, hogy szereted-e amit csinálsz.
2019. szept. 1. 15:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!! Mindenkinek ment a lájkocska. Sokat segítettetek
2019. szept. 2. 06:59
 15/16 A kérdező kommentje:

Jelentem, júniusban sikeresen megcsináltam az államvizsgát, és tényleg ISZONYATOSAN gyorsan eltelt ez a 3 év egyetem! (bár ebbe a covid is bőőőven besegített)

Azt nem mondom, hogy nem tarumatizált az egész felsőoktatási rendszer több fronton, de mindenképp megerősített és egy határozott, strapabíróbb nő jött ki a

btk kapuján az ijedt, elveszett, céltalan kislány helyett:)

Aztán ki tudja, lehet, hogy 1 év pihi után nekiugrok a mesternek is.. ne nem itthon!😄

Ölelés mindenkinek, aki szorong az egyetem miatt, egyszer elmúlik!

..és a legnagyobb ölelés a 3 évvel ezelőtti lánynak, aki rettegett, de ennek ellenére elkezdte és megcsinálta!🤍

2022. aug. 18. 10:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Gratula!
2022. aug. 18. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!