3 év egyetem gyorsan eltelik?
Nem telt el gyorsabban mint bármelyik középiskolai év.
Bár nem is vagyok oda érte túlzottan. 23F
Ha szereted Taylor Swiftet (meg ha nem, akkoris), az első éjjel hallgasd meg a Never grow up-ot.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy kb. mindenki így érez. Az egyetemkezdés önmagában is újdonság, az ehhez járuló környezeti változások pedig még félelmetesebbé tészik, de hidd el, meg fogod szokni. Jó dolog kikerülni a szülők gondoskodó keze alól, önállósodni. Én is féltem, de nagyon szerettem az 1. félévemet, szintén albérletben (később kolis lettem, ami szintén nem rossz, de így utólag örülök, hogy mindkettőt kipróbálhattam). Valamint a távolságon (ha az nagy) ne akadj fenn szerintem, az is csak eleinte ijjesztő.
Az egyetemi évek szerintem gyorsabbak, mint a középiskolás évek. A szorgalmi időszak élég gyorsan el tud repülni, a vizsgaidőszak meg pláne. Főleg, ha suli mellett (időszakosan) diámunkát is vállal az ember. Más a ritmus középsulihoz képest.
Nekem nagyon gyorsan telik, legalábbis eddig. Most vagyok másodéves, de olyan mintha pár hete mentem volna beiratkozni.
Szerintem gyorsabban telnek mint a középiskolás évek.
Viszont nekem pont az önállóság tetszik az egészben, egyébként nagyin megszerettem ezt az egyetemesdis életmódot.
Szerintem neked is csak eleinte lesz fura, utána hamar megszokod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!