A diploma megszerzését követően mennyi idő után kell elhelyezkedni az államilag támogatottnak?
Dehogyis 10 évet! Csak annyit, ami a képzés ideje volt.
Az nincs időhöz kötve, mikor kell elkezdeni.
Ez egy hatalmas baromság... megszerzed a diplomát és oda mész ahova akarsz.. senki nem tart vissza.
Viszont ha orvosin végeztél és kiszeretnél menni külföldre akkor a képzés díját ha államin tanultál vissza kell fizetned, vagy ledolgozni azt a 6 évet amit tanultál.
Valaki tudja, hogy van-e errol barmilyen oldal ahol nyomon lehet kovetni ezt?
Ket eve vegeztem BSc-n 9 allami felevet, most meg MSc-t ahol 2 allami felevem volt. Ez 11 felev. Mar kaptam arrol hivatalos levelet, hogy 1 felev = 150 napnak felel meg, ergo 1 honap = 30 napnak (igen a februar is annyinak szamit). Nekem 1650 napot kell ledolgoznom osszesen.
En mar 2 ev 1 honapja bejelentetten megszakitatlanul dolgozom ami elvileg durvan 750 napnak felel meg. Le lehet ezt valahol ellenorizni online? Mert a levelben nincs honlap megemlitve csak jogi paragrafusok amihez nem ertek. 🤷🏼♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!