Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Közösségszervezés diplomával...

Közösségszervezés diplomával merre lehet elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Az egyik verzió szerint államilag finanszírozott képzésen elvégezném az Eltén, utána emberi erőforrások mestert csinálnám. Csak nem tudom, a kettő között hol lehet vele elhelyezkedni. Aki itt tanul/tanult, nagyon megköszönném ha írna!

2018. márc. 30. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
22%

Közösségszervezéshez nem kell diploma. Ez kamu bölcsész féle szak, nem jó semmire. Szervezni 8 általánossal is lehet. Kár erre pocsékolnod éveket.

Válassz komolyabb, tisztességes szakot, vagy menj el dolgozni.

2018. márc. 30. 20:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Turizmus-vendéglátáson vagyok jelenleg, arra is azt mondták ellőtte, hogy büfészak. Közben van vele meló rendesen (sok reál), csak ez valahogy nincs a köztudatban. De ott fizetősön is vagyok és nagyon nem tetszik...Jelenleg újra érettségizem és gyógypedagógia áll az első helyen, a felvetésem csak egy B-C terv. De jó lenne olyan valakit találni, aki nem csak hallomásból ismeri. Azért köszi a választ!
2018. márc. 30. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
51%

Érdemes szerintem előbb elvégezned egy okj-szakmát, akár gyógypedagógia területen, az csak 1-2 év.

Ha tetszik, akkor menj egyetemre.

A turizmust meg ha elkezdted, most már fejezd be, vagy rokon szakra menj át, ahol el tudsz fogadtatni tárgyakat.

Ha válogatsz évenként egyetemi képzések között, eltérő szakterületeken, akkor oda jutsz, hogy marad egy érettségid, az állami éveid meg elfogynak.

Persze ha vannak gazdag szülők, akik finanszíroznak, akkor nagyon könnyű dolgod van, bár ők sem lesznek örökké.

2018. márc. 30. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!