Van itt olyan aki kitanulta a számítógép szerelő és karbantartó szakmát? Mire vitted vele sikerült elhelyezkedni?
Manapság ehhez kicsit több kell..
Bár el lehet helyezkedni laptop szervizes/értékesítőként ha ügyes vagy esetleg rendszergazdaként de karrier szempontból szerintem inkább orientálódj a programozás felé.
Nem mondanám, hogy haszontalan. Pl. a nyugdíjasok (de nem csak ők, én is több szomszédét kezelgetem) nehezen cserélnek gépet, sokszor inkább javíttatják, jó esetben bővítik (memóriát). Olyanok is, akiknek amúgy lenne rá pénzük, csak nem úgy szocializálódtak.
Inkább úgy mondanám, hogy ha valaki autodidakta módon kiművelte magát, az ilyen suliban sokat nem tanulhat. Sőt, lehet elavultabb az ottani infó. Ha 0 tudással indul, akkor természetesen tanul, mégsem kérheti meg az ismerőseit, ugyan hadd szedje már szét a gépüket, mert gyakorolni akar, nem ért hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!