Milton Friedman egyetem vélemény?
Figyelt kérdés
Milyen az iskola? Azon belül gazdaságinformatika?
Nincsenek túl kevesen?
Aki odajár írhatna..:)
2019. aug. 20. 11:43
11/18 anonim válasza:
Én oda járok nagyon szeretem. Előző kommentekrt nézve sok a primitív ember. Nem kell hogy az iskolának neve megye elég ha van diplomád. Egy cég sem fogja kérni.. tapasztalat :D utolsó nem tudom miben kellene segítség de írj
12/18 Trallala001 válasza:
Szia! Érdekelne, hogy végül jelentkeztél gazd.inf-re? Ha igen, mit tapasztaltál? Én most szemezek vele. Köszönöm!
13/18 anonim válasza:
En is most jelentkezem, sok jot hallok rola foleg hogy nem allami elvileg futes is van 😂 annyit tudok hogy a tanarok nem baszakodnak annyira felesleges a matekkal mert ok is tudjak h soha nem fogod hasznalni.
14/18 Trallala001 válasza:
Ez jó hír :) Azért kíváncsi lennék, mi az az elvárt szint :) Nagyon sok IT-st ismerek, de szám szerint nulla hasznosította pl. az analízisen tanultakat, én pedig inkább bevállalnék két bölcsességfog műtétet, mint egy analízis vizsgát megkopott szoci matektudással :D
15/18 anonim válasza:
Jelentkezett végül bárki közületek? Én most kezdtem. Kíváncsian várom. Egyébként egyik egyetemen sem volt még ilyen szintű eligazítás pl.mint itt. Volt egy pár órás "oktatás", mely alatt teljeskörű tájekoztatást kaptunk az egyetemmel kapcsolatos dolgokban. :) volt olyan egyetem, ahol semmi nem volt az orientációs napon és az órákat sem lehetett normálisan felvenni. Pedig neves egyetem. Eddig elég gördülékeny és tetszik. :)
16/18 anonim válasza:
Én is szeretnék a Miltonra menni jövőre nemzetközi tanulmányok szakra. Ha valakinek van tapasztalata ezen szakkal kapcsolatban és megosztaná velem azt nagyon megköszönném!
18/18 anonim válasza:
16#-os hozzászóló vagyok
Azóta változott a terv, a pécsire megyek. Jobban körüljártam a témát, személyesen is megnéztem a Miltont, s számomra nem volt meg az a tipikus egyetemi feeling, melytől szerintem egy egyetem az ,,egyetem". Ha felszínesen közelítem meg, akkor az iskola egyetemhez képest nagyon kicsi(kb mint egy általános iskola), Belül is kihalt minden, alig lehetett látni valakit. A PTE-n volt élet, tipikus egyetemi hangulat, és számomra közelebb is van. Remélem jövőre bejutok az adott ösztőndíjas szakra 2 emelt érettségivel és egy nyelvvizsgával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!