Tárgyfelvétellel van egy kis problémám és ezzel kapcsolatban kérnék segítséget. (SZTE) Honnan tudom, hogy melyik alkalomhoz vegyem fel a tárgyat?
Figyelt kérdés
Most leszek elsős az SZTE-n (BTK), a kérdésem pedig az lenne, hogy ha megvan a mintatantervem, de azon csak a tárgyakat látom illetve az időpontot és ha neptunban megnézem, van olyan tárgy, amiből több alkalom van meghirdetve ugyanabban az időpontban. Honnan tudom, hogy nekem melyiket kell felvennem ? Előre is köszönöm !2019. aug. 19. 22:18
1/6 anonim válasza:
Gondolom azok nem szemináriumok, hanem kis csoportoa foglalkozások. Így több időpontban is meghírdették. Hát válasz egyet.
2/6 anonim válasza:
Bocsi javitom. Tehát egy időpontban több van, mert csoportbontott szerintem.
3/6 anonim válasza:
A mintatantervben benne kell legyen elvileg a kurzus kódja. Ha ugyanahoz a kódú kurzushoz több időpont is van, és nincs mondjuk mellé írva, hogy pl. GER (germanisztika), KOMM (kommunikáció) stb( csak a hasamra ütöttem), akkor tetszőlegesen kiválaszthatod.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2019. aug. 20. 09:32
5/6 anonim válasza:
Plusz, azt is nézd, hogy ne ütközzön más szemináriummal az időpont, mert az nem lehet. Előadással lehet ütközés, de vannak olyan tárgyak, ahol nagyon is szükséges ott lenni az előadáson is.
6/6 A kérdező kommentje:
Keresgéltem még, de olyan órarendet nem találtam, ahol szerepelnek a tárgyak kódjai, csak a neve.(egyébként tanáris vagyok)
2019. aug. 20. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!