SZTE benyújtott időpontfoglalás visszavonása?
Figyelt kérdés
Benéztem sajna egy nappal az időpontfoglalást beiratkozásra az SZTE-re a modulo-n. Van lehetőségem visszavonni? Csak mert nem látok semmi visszavonási vagy törlési lehetőséget az oldalon.2019. aug. 15. 15:16
1/5 anonim válasza:
Amikor én jelentkeztem úgy emlékszem hogy volt valami módosítás lehetőség
2/5 anonim válasza:
Én párommal elmentem, úgy, hogy másik napra volt foglalva. Senkit sem érdekelt, nem kérdezik, hogy milyen karra jelentkeztél, hanem csak az adatokat kell igazából egyeztetni, meg egy papírt erről aláírni.
3/5 anonim válasza:
Nekem is ez a kérdésem! Nekem pont egy órában van a tájékoztató és a beiratkozás.
Azóta sikerült módosítanod?
5/5 A kérdező kommentje:
Írtam nekik emailt és csak a Neptun számomat kellett elküldenem. Ezután tudtak rajta módosítani.
2019. aug. 29. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!