Milyen a kommunikáció és médiatudomány szak a BGF-en?
ahhoz, hogy ilyen területen elhelyezkedj, a diplománál fontosabbak a kapcsolatok, ismeretségek.amúgy igaza van az előzőnek, ha már a komédiát (más néven büfé szakot) választod, szerintem is menj az ELTE-re.másnak nem nagyon van értelme.érdemes lenne emellett vmi kis gyakorlatot szerezned, h némi előnyöd legyen azzal az óriási tömeggel szemben, akik itt végeznek.gondolok itt pl arra, h ha az újságírás érdekel, megkereshetnél egy internetes újságot, h olvassák el az írásaid, hátha felvesznek.
amúgy én úgy tudom (persze lehet, h tévedek) h ennek a szaknak nincs mesterképzése...hát nem tudom mire lehet menni egy BSc diplomával manapság, de egy ismerősöm az ELTE komédián végzett, és sehol se kap állást.mázli,h ért a kutyákhoz, és elég jól megél abból, h kutyaiskolában kilépző.de kérdem én, volt értelme 3 évet lehúznia ezért?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!